Boşuna mı açtık bu konuyu? Ben bu iddialar yüzünden Kötü Çocuk ve Sex Education gibi boş beleş yapımlar izlemek zorunda kaldım. Biraz da siz çekin. Dur daha Mihawk İddiaları konusu da var.@Smoker abi sen de iyi eğleniyorsun bizimle
Boşuna mı açtık bu konuyu? Ben bu iddialar yüzünden Kötü Çocuk ve Sex Education gibi boş beleş yapımlar izlemek zorunda kaldım. Biraz da siz çekin. Dur daha Mihawk İddiaları konusu da var.@Smoker abi sen de iyi eğleniyorsun bizimle
Sizin bu forumda en sevdiğiniz, eğlendiğiniz kısım iddialar olmalı. Baya bundan keyif aldığınızı hissediyorum.@Tombe ye Sakazuki bannerı vermiştim, avatarını da Teach yaptı mı tadından yenmez.
Yamato'nun gelmeyeceği kesin gibi bir şey. Balon yorumlaması falan yok ki bölümde farklı bir şey görelim. Direkt sahne gemi giderken Yamato'nun arkadan el salladığını gösteriyormuş. Sen bölüm çıkana kadar bekleyebilirsin.Daha bölüm çıkmadı, millet avatarını değişmeye başlamış. Bölüm çıktıktan sonra ceza çekilmeyecek miydi? Redonun cumadan yayınladığı spoilera güvenip mi hareket edeceğiz?
Bizde buna uyalım o zaman.O zaman sevmediğin bir karakterin bannerını kullanman icap ediyor.
Az ve öz olduğu zaman güzel oluyor iddia konuları.Sizin bu forumda en sevdiğiniz, eğlendiğiniz kısım iddialar olmalı. Baya bundan keyif aldığınızı hissediyorum.
O kadar emindim ki seninle deli gibi dalga geçeceğime en çok da bu yıktı beni1 buçuk ay acı çektikten sonra kahvemi zevkle yudumluyorum valla en eğlendiğim dönem oldu forumda
Senin ceza üç aymış bir de. Adam mı öldürdün derler.O kadar emindim ki seninle deli gibi dalga geçeceğime en çok da bu yıktı beni
Banner işi de halloldu
O kadar emindim ki seninle deli gibi dalga geçeceğime en çok da bu yıktı beni
Lobi başı altta kalmamalı demiştim ama şuan baya ezildimSenin ceza üç aymış bir de. Adam mı öldürdün derler.