Usta Yamato - Kinemon ve Momo hasır şapka oldular.Fakat... arc sonu gemiye binmesi lazımdı.Şimdi yamato sonradan tayfaya dahil olursa buğünün kaybedenleri kazanan mı olacak
Usta Yamato - Kinemon ve Momo hasır şapka oldular.Fakat... arc sonu gemiye binmesi lazımdı.Şimdi yamato sonradan tayfaya dahil olursa buğünün kaybedenleri kazanan mı olacak
Hhahaha ''Patladın'' diye hikaye anlatıp şimdiden kıvırmaya başlamışsın, benim nasıl iddaa'ya girdiğimi bile bilmiyorsun konularda yav. :Samaneden: Forumdan birine fotoğrafını atacak.
chopper: 1 haftalığına çocuk Yamato avatarı kullanacak.
Count Alucard: 1 aylığına Toei'nin elinden çıkma kötü Doflamingo avatarları kullanacak.
CupCake: 3 aylığına nickini Yamato chan yapacak.
FallAsleep: 2 haftalığına Keshiro avatarı kullanacak.
Feitan: 1 aylığına Yamato avatarı ve Oden bannerı kullanacak.
Fixwe: 1 aylığına Yamato avatarı kullanacak ve nickini yamatonun enayisi yapacak.
Fruit Punch Samurai: 3 aylığına Charlos avatarı kullanacak.
Garp: 1 haftalığına avatarını değiştirecek.
Kaizoku Gari: Cezasını Smoker verecek.
LaughTale: 1 aylığına Hello Kitty avatarı kullanacak.
Nami swann Robin chwan: 1 aylığına Zoro avatarı kullanacak.
seyyah: Dune serisini okumaya devam edecek.
Solid Snake: 1 ay boyunca profiline DC>Marvel yazacak.
Spy007: 1 yıl boyunca Sakazuki avatarı ve bannerı kullanacak.
YonToryu: 1 aylığına Yamato avatarı kullanacak.
Senin iddian nerede kum adam? @Sir Crocodile ?
Vakti zamanında kendi de inanmamış, oy atmış kaçmış, şimdi de kendini kazananlardan sayıyor. Hadi ordan.
Cezayı önden ödemişim, 1 ayım silinmeli bence iddiamdan.Sen zaten Kaido fanıydın Kaido avatarı koymuştun hile yapmışsın burada yetkililer göreve
Elalemin şeyiyle gerdeğe girmek... Daha iddiada bulunmamışsın, gelmiş burada tatava yapıyorsun. İddiaya girmediysen, girmedim de geç köşene.Hhahaha ''Patladın'' diye hikaye anlatıp şimdiden kıvırmaya başlamışsın, benim nasıl iddaa'ya girdiğimi bile bilmiyorsun konularda yav. :S
Ben kişilerle girersem giriyorum iddaa'ya ki pek çok kişiyle farklı konularda girdim. Burada öyle çok derin muhabbetler geçmedi. Balon olarak sen geldin alıntıladın işte, seni de patlattık. O da yeter.
Hahaha balon yine konuşuyor.Elalemin şeyiyle gerdeğe girmek... Daha iddiada bulunmamışsın, gelmiş burada tatava yapıyorsun. İddiaya girmediysen, girmedim de geç köşene.