Eşit ödül olurlarsa bile kazanıyorsun şansın daha fazla. total ödül demedim, ödül artışı konu.Başta berabere kalır dedim. Sonra seç birini deyip gazladın beni. Ben de Law'ın daha yüksek olur dedim
Eşit ödül olurlarsa bile kazanıyorsun şansın daha fazla. total ödül demedim, ödül artışı konu.Başta berabere kalır dedim. Sonra seç birini deyip gazladın beni. Ben de Law'ın daha yüksek olur dedim
Dualarım seninle reyiz… bir gün sende mutlu olacaksın inan buna… skksskksMihawk Shanks'den güçlü çıkmazsa 1 sene @Miyata Ichiro'nun istediği avatarı kullanıcam.
Bu deli gelirse 1 ay
Law Kid'den ödülde altta kalırsa da 2 hafta @Montana ne derse o.
Hayatım kaydı yeminle hepsi yatarsa.
Bak iyi hatırlattın Montanayla ben de ödül konusunda iddiaya girmiştim. Gerçi hala kaybedeceğimizi düşünmüyorum ama iddiayı hatırlamak iyi oldu. Kaybedersek beraber kaybederiz kardeş, yalnız değilsinMihawk Shanks'den güçlü çıkmazsa 1 sene @Miyata Ichiro'nun istediği avatarı kullanıcam.
Bu deli gelirse 1 ay
Dualarım seninle reyiz… bir gün sende mutlu olacaksın inan buna… skksskks
Kanka 1 yılın gitti gerisini boşver senMihawk Shanks'den güçlü çıkmazsa 1 sene @Miyata Ichiro'nun istediği avatarı kullanıcam.
Bu deli gelirse 1 ay
Kanka 1 yılın gitti gerisini boşver sen
Ah ah son çırpınışlar
Mihawk kk seviyesi çıksın da sana güzelinden bir avatar bulucamAh ah son çırpınışlar
Alıcısı belli.@amaneden ifşanı bana gönder pls.