Timsah fena patlamış ya deplasman serisini bozmadı yine 3-0 Ama şimdi karakterin kendi ağzıyla söylediği birşeyden de yanılmak maharet isteyen birşey.Bizimkiler ile birlikte denize açılmaz ama ittifak olarak sonradan olası bir savaşa geleceğini düşünüyorum...
D. iradesi yalan dolanmış bu mesajdan bunu anlıyoruz.
Ulan tahmin yazmışız, bak özellikle cümlenin sonu ''düşünüyorum'' diye bitiyor, çok net anlayana...Timsah fena patlamış ya deplasman serisini bozmadı yine 3-0 Ama şimdi karakterin kendi ağzıyla söylediği birşeyden de yanılmak maharet isteyen birşey.
Ben hala Yamato gelecek diyorum.D. iradesi yalan dolanmış bu mesajdan bunu anlıyoruz.
Tamam tepki göster ama kıvırma düşünüyorum öyleyse varım falan ne yavUlan tahmin yazmışız, bak özellikle cümlenin sonu ''düşünüyorum'' diye bitiyor, çok net anlayana...
Onun dışında senin patladıklarının yanında bu ne ki be MW. Hani yanıldığım şey bile bir tahmin üzerine, seninkiler? Uydur uydur sonra patla...
Asıl irade kaybettiğinde olur bu sayıdan sonra gelmeyecek dersen Luffy olursun.Ben hala Yamato gelecek diyorum.
Tamam da ben biriyle iddaa'ya girmedim ki. Konuya kendi düşüncemi yazdım dümdüz. Hee ittifak olarak geleceğini düşünmüşsün ama tayfaya geliyor de tamam diyeyim.Tamam tepki göster ama kıvırma düşünüyorum öyleyse varım falan ne yav
Asıl irade kaybettiğinde olur bu sayıdan sonra gelmeyecek dersen Luffy olursun.
Beni gaza getirdiler kim yazmıştı timsah bile yanılmış diye oradan gaza geldim başına gelecekten korktuğun için girmemişsindir zaten sende biliyorsun xDTamam da ben biriyle iddaa'ya girmedim ki. Konuya kendi düşüncemi yazdım dümdüz. Hee ittifak olarak geleceğini düşünmüşsün ama tayfaya geliyor de tamam diyeyim.
Fakat patlamışsın falan alakasız yorum olmuş.
Sanki bir düşünceyi savunuyorum da yanılmışım gibi oluyor, senin her zaman düştüğün durum bu ya hani...
Yok yav iddaa'ya girecek kimse yoktu. Demedin ki iddaa'ya girelim...Beni gaza getirdiler kim yazmıştı timsah bile yanılmış diye oradan gaza geldim başına gelecekten korktuğun için girmemişsindir zaten sende biliyorsun xD