N'eonz 1 Eyl 2021 #21 Kimse çağırmadan kendisinin onlar ile gideceğim demesine güveniyorum. Oden gibi dünyayı gezme isteği varken bu tayfayı kaçırmaz artık. Bir iddaa düşünüp yazacağım.
Kimse çağırmadan kendisinin onlar ile gideceğim demesine güveniyorum. Oden gibi dünyayı gezme isteği varken bu tayfayı kaçırmaz artık. Bir iddaa düşünüp yazacağım.
LaughTale 1 Eyl 2021 #22 gelmesine bastım gelirse 1 ay hello kittyli avatar yapıcam choppera düzgün ödül vermezler ise 2 ay kullanıcam demiştim ikisi beraber olursa toplamda 3 ay kullanıcam unutursam hatırlatın lütfen
gelmesine bastım gelirse 1 ay hello kittyli avatar yapıcam choppera düzgün ödül vermezler ise 2 ay kullanıcam demiştim ikisi beraber olursa toplamda 3 ay kullanıcam unutursam hatırlatın lütfen
Feitan 1 Eyl 2021 #24 Gelmesin. Diğer tayfa üyeleri kadar özgün bir karakter değil. Kişiliği bozuk. Kaido'yla savaşabilecek kadar güçlüyse güç dengesini de bozacaktır. #Tayfadaşizofrenistemiyorum Gelirse 1 ay Yamato avatarı yaparım. En sevmediğim karakterdir, daha büyük ceza olamaz.
Gelmesin. Diğer tayfa üyeleri kadar özgün bir karakter değil. Kişiliği bozuk. Kaido'yla savaşabilecek kadar güçlüyse güç dengesini de bozacaktır. #Tayfadaşizofrenistemiyorum Gelirse 1 ay Yamato avatarı yaparım. En sevmediğim karakterdir, daha büyük ceza olamaz.
Mcgill 1 Eyl 2021 #27 Kuroro dedi ki: Yamato ya mezara ya tayfaya. Başka bir olasılık yok... Genişletmek için tıkla ... Mezar da olur yani niye olmasın
Kuroro dedi ki: Yamato ya mezara ya tayfaya. Başka bir olasılık yok... Genişletmek için tıkla ... Mezar da olur yani niye olmasın
Cavitq11 1 Eyl 2021 #28 amaneden dedi ki: Gelmeyecek. Gelirse forumdan seçtiğim birine fotoğrafımı atarım. Genişletmek için tıkla ... Bu ceza değilki ?
amaneden dedi ki: Gelmeyecek. Gelirse forumdan seçtiğim birine fotoğrafımı atarım. Genişletmek için tıkla ... Bu ceza değilki ?