Bizimkiler ile birlikte denize açılmaz ama ittifak olarak sonradan olası bir savaşa geleceğini düşünüyorum...
Yav bu Sanjiye uyku vermez, Sanjinin akıl sağlığını zorlayacak bir durum olur bu.Tayfaya gelirse kesin erkeklerle uyur bu Oden çakması
jinbe Reis zaten akvaryumda uyur
İşte ruh budurGelir diyorum.
Gelmez ise cezam amuda kalkıp o şekilde
kaizoku ou ni ore wa naru diye bağırdığım videoyu atarım buraya
Bu yorumu bu konuya yazmak daha doğru olurmuş.Kaido ile Yamato'nun berabere kalması.
Yamato muhtemelen tayfaya gelmeyecek. Ya Momonosuke'nin hocası olacak ya da Wano açıldıktan sonra sınır güvenliğinden sorumlu kişi olacak. Böyle bir gücü Wano'dan koparmak Wano'yu yarım bırakmak olur.
Şu anlık kafama ortaya koyabilecek bir şey gelmiyor. Sen gelmeyecek mi diyeceksin?@prokiritya ne demek iddia yok? İddia olacak.
Bence kaybedersen 1 ay bunu avatar yap.Şu anlık kafama ortaya koyabilecek bir şey gelmiyor. Sen gelmeyecek mi diyeceksin?
Eğer sen gelmeyecek dersen, seninle bir antlaşma yapabiliriz. Ben kazanırsam, 1 ay boyunca makima avatarı yaparsın sen kazanırsan senin istediğin bir avatarı 1 ay boyunca yaparım.Bence kaybedersen 1 ay bunu avatar yap.
Ben iddianın olduğu zaman uzun bir süre forumda olmayacağım için katılamayacam. Zaten katılsam bile cevabım gelecek olurdu.Eğer sen gelmeyecek dersen, seninle bir antlaşma yapabiliriz. Ben kazanırsam, 1 ay boyunca makima avatarı yaparsın sen kazanırsan senin istediğin bir avatarı 1 ay boyunca yaparım.