Yav bırak bu işleri iddia konusuna girip oy verip sonra ben ortaya iddia koymadım diyorsun e koysaydın bişeyler işte tam bir tatlı su timsahı ya
Yav bırak bu işleri iddia konusuna girip oy verip sonra ben ortaya iddia koymadım diyorsun e koysaydın bişeyler işte tam bir tatlı su timsahı ya
221+70 kişinin hepsi iddaa mı koymuş? Başladın yine hikayelere, benim olayım belli.Yav bırak bu işleri iddia konusuna girip oy verip sonra ben ortaya iddia koymadım diyorsun e koysaydın bişeyler işte tam bir tatlı su timsahı ya
O ne demek?@Smoker bundan sonra açılacak iddialara oy verenler için oylarından mesuldür kuralı mı koysak?
Yani oy veren iddiaya girmiştir manasında.O ne demek?
Çoğu kişi oy vermiş olmak için veriyor. O yüzden o şekilde olmaz.@Smoker bundan sonra açılacak iddialara oy verenler için oylarından mesuldür kuralı mı koysak?
Yahu niye herkes fikrini belirttiğinde illa iddiaya girmek durumunda kalsın skdldl. O sistem yürümez@Smoker bundan sonra açılacak iddialara oy verenler için oylarından mesuldür kuralı mı koysak?
Konu iddia konusu olduğu için riski göze alan oy verse daha iyi olur diye dedim. Saygı duyarım.Çoğu kişi oy vermiş olmak için veriyor. O yüzden o şekilde olmaz.
Yahu niye herkes fikrini belirttiğinde illa iddiaya girmek durumunda kalsın skdldl. O sistem yürümez
Konunun iddia konusu olmasından ötürü görüş sundum. Fikir sunmakta mı suç? Timsah yüzünden söyledim aslında çünkü kaçak dövüşüyor. Hep bir "ama" sunuyor@Skywalker_61 61'li mantığını koymuşsun yine ortaya...