Çocuk hali gayet masum aslında. Konu hakkında bir uzmana danışmak lazım. @köftePiyaz ?Bunlar olmaz bence, ceza olması için kaliteli bir BM avatarı kullanması lazım.
Çocuk hali gayet masum aslında. Konu hakkında bir uzmana danışmak lazım. @köftePiyaz ?Bunlar olmaz bence, ceza olması için kaliteli bir BM avatarı kullanması lazım.
Bir şey diyebilir miyim çok üzerime geliyorsun..Avatarı değiştirenler biraz da profilin hakkını versin öyle sürekli gömmek olmaz. Özellikle sen. @Yamato
Beni uzmandan saymaman olmadı ama bak şimdi :dÇocuk hali gayet masum aslında. Konu hakkında bir uzmana danışmak lazım. @köftePiyaz ?
Aramaki'ye yapılan onca şeyden sonra destek olman çok değerli bir davranış. Böyle böyle kurtaracağız bu karakteri.Evet yeni üyeyim. İki hafta içinde daha rafine zevklere sahip olup Aramaki'den kurtulurum diye ümit ediyorum ama.
O kadar da üzerine gitmeyin ya yazık kıza.Avatarı değiştirenler biraz da profilin hakkını versin öyle sürekli gömmek olmaz. Özellikle sen. @Yamato
Biz kaybetsek canımızı alırdı gibi hissediyorum.O kadar da üzerine gitmeyin ya yazık kıza.
Sen kimsin tanıyamadım ki ? Aaaa Mercury Aklıma Haydo'dan bir sahne geldi.Beni uzmandan saymaman olmadı ama bak şimdi :d
İçinde ki chibi şeytan ortaya çıkabilirdi işte o zaman.Biz kaybetsek canımızı alırdı gibi hissediyorum.