Millennium Wizard 16 Ocak 2023 #231 sensey dedi ki: Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir? Genişletmek için tıkla ... Çok eskiden açmışım bu konuyu dönem dönem neden hortlatıldığını anlamış değilim. @Mihawk isterseniz kitleyebilirsiniz konuyu size kalmış tartışılmıyor zaten.
sensey dedi ki: Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir? Genişletmek için tıkla ... Çok eskiden açmışım bu konuyu dönem dönem neden hortlatıldığını anlamış değilim. @Mihawk isterseniz kitleyebilirsiniz konuyu size kalmış tartışılmıyor zaten.
King Crimson 16 Ocak 2023 #232 sensey dedi ki: Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir? Genişletmek için tıkla ... One Piece evreninde Sakazukiyi yenicek adam bulamıyınca diğer evrenlerden adam getirip amiral haterlıklarını tatmin ediyorlar.
sensey dedi ki: Dostum diğer adamı tanımıyorum, öyle oy attım. Bu adam OP'ye tek atacak kadar güçlüyse @Millennium Wizard ne yapmak istemektedir? Genişletmek için tıkla ... One Piece evreninde Sakazukiyi yenicek adam bulamıyınca diğer evrenlerden adam getirip amiral haterlıklarını tatmin ediyorlar.
Rebellious Dragon 16 Ocak 2023 #233 Adaletsever dedi ki: One Piece evreninde Sakazukiyi yenicek adam bulamıyınca diğer evrenlerden adam getirip amiral haterlıklarını tatmin ediyorlar. Genişletmek için tıkla ...
Adaletsever dedi ki: One Piece evreninde Sakazukiyi yenicek adam bulamıyınca diğer evrenlerden adam getirip amiral haterlıklarını tatmin ediyorlar. Genişletmek için tıkla ...
Akiyacchi 16 Ocak 2023 #234 Kaido dedi ki: Genişletmek için tıkla ... En sonunda Sakazukiyi yenemeyeceklerini anlamışlar diye yorumladım
Kaido dedi ki: Genişletmek için tıkla ... En sonunda Sakazukiyi yenemeyeceklerini anlamışlar diye yorumladım