Fanı olduğun karakterleri kolay ankete koyman da dahil mi buna?Bende dört kişinin çıkmasını istiyorum ama işime duygularımı karıştırmıyorum mesela
Fanı olduğun karakterleri kolay ankete koyman da dahil mi buna?Bende dört kişinin çıkmasını istiyorum ama işime duygularımı karıştırmıyorum mesela
Bana sağlam bir bilgisayar almış olsaydınız iki oy ile iki kişi çıkacaktıÖnceki etaplar --> 3 oy hakkı ile 2 kişi çıkıyor
Yarı Final etabı --> 2 oy hakkı ile 3 kişi çıkıyor
@Mercury
@Wataame Daisuki İttifakla en sağlam etap grubu dedik ama anlaşılan sana beğendirememişiz
Bunlar Mercury nın oyunu hep zaten . Daha da oy atmicam böyle anketlere şu adaylara bir bakarmısın? Resmen belli başlı adayları elemek ve dışarı da bırakmak için yapılıyor.Önceki etaplar --> 3 oy hakkı ile 2 kişi çıkıyor
Yarı Final etabı --> 2 oy hakkı ile 3 kişi çıkıyor
@Mercury
@Wataame Daisuki İttifakla en sağlam etap grubu dedik ama anlaşılan sana beğendirememişiz
Ben zoro'dan nefret ederim bir kere tamam mıFanı olduğun karakterleri kolay ankete koyman da dahil mi buna?
Yav yeter mahalle baskısı yapmayın banaBunlar Mercury nın oyunu hep zaten . Daha da oy atmicam böyle anketlere şu adaylara bir bakarmısın? Resmen belli başlı adayları elemek ve dışarı da bırakmak için yapılıyor.
Sende arkadan sinsi sinsi iş çevirme o zaman hayatım da bu forum da böyle anket görmedim.Yav yeter mahalle baskısı yapmayın bana
http://www.korsanfan.com/konu/favori-karakter-anketi.370/Sende arkadan sinsi sinsi iş çevirme o zaman hayatım da bu forum da böyle anket görmedim.
Anca bilgisayarı suçla senBana sağlam bir bilgisayar almış olsaydınız iki oy ile iki kişi çıkacaktı
Aynen ya üçkağıtçı mı anketçi mi belli değil.Bunlar Mercury nın oyunu hep zaten . Daha da oy atmicam böyle anketlere şu adaylara bir bakarmısın? Resmen belli başlı adayları elemek ve dışarı da bırakmak için yapılıyor.
Ne oluyor yine@Mercury YAKALANDIN