Aynen ha Zoro burada olsa duman olurdu, kasıtlı yapılmış.Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana.
@Mercury
Aynen ha Zoro burada olsa duman olurdu, kasıtlı yapılmış.Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana.
@Mercury
Zoronun buna ihtiyacı var mıydı ki Şaka bir yana bilgisayarım bozuk olmasa Shanks öteki etapta olacaktı mesela. Benim elimde değildi yaniYalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana.
@Mercury
Bilmiyorum anket sahibi arkadaşta geçen Zoro fanı olduğunu açıklamıştı.12 kişi olacaktı hata sonucu 9 kişi oldu önceki. Bu da 15 kişi olmak zorunda kaldı. Ondan bu anket daha baba duruyor. Kayırma yok bence bu sebepten.
Ya sen bir konuşma ya bu forumda arka plan da kalan Law fanları var aynı anda hem Dof a laf atıp hem Law a laf atmayı nasıl başarıyorsun.Law n'oldu lan?! Öyle koca ark her bölümü işgal ederek Japon bebelerinin aklını çelip en popüler 2. karakter olmaya benzemez bu işler
Not: Law hater'ı değilim
Zoro fanları dürüst insanlardır, ankete hile karıştırmazlar
Boş beleş karakterlere oy verme laYa sen bir konuşma ya bu forumda arka plan da kalan Law fanları var aynı anda hem Dof a laf atıp hem Law a laf atmayı nasıl başarıyorsun.
Bu bir suçlu içgüdüsü ile verilmiş bir cevaba benziyor. Hemen itiraf et suçunu.Zoro fanları dürüst insanlardır, ankete hile karıştırmazlar
Eğer anket çok denk giderse düşünebilirim. Ama pek sanmıyorum şimdiden söyleyeyim4 kişi çıksın bari burdan burası çok zor olmuş Anketör Bey