Hayır, oraya niye atayım? Ben kütüphane çevirileri buraya özel olsun diye yapıyorum.Brook da var şimdi.
@Smoker sen kütüphane konularını tr, op wikiasına atmıyor muydun? Drake konusu yetim kalmıştı sanki orada.
Hayır, oraya niye atayım? Ben kütüphane çevirileri buraya özel olsun diye yapıyorum.Brook da var şimdi.
@Smoker sen kütüphane konularını tr, op wikiasına atmıyor muydun? Drake konusu yetim kalmıştı sanki orada.
Ülke isimlerini SBS'de paylaştı Oda. Ülkesi Türkiye yani Türk oluyor.Emin miyiz Türk olduğuna? İnternette aradım ama hiç bi yabancı sitede bu bilgiyi bulamadım. @amaneden umarım bu bir şaka değildir!
Onu gördüm zatende bu sbs nin orjinalini bulamadım. Yabancı sitelerde de aradım biraz orada da bulamadımÜlke isimlerini SBS'de paylaştı Oda. Ülkesi Türkiye yani Türk oluyor.
http://www.korsanfan.com/goto/post?id=887119#post-887119
Oda bu espriyi yaparsa günlerce gülüp sonra şapka çıkarırım.Drake'in antisi Çinli prenses.
Türk beyleri Çinli severmişş eskiden.Drake'in antisi Çinli prenses.
Bal TuzağıDrake'in antisi Çinli prenses.
Düzeltme vakti gelmiş. En sevdiğim süpernova. Adamın dibi.En sevdiğim supernovalardan biri. Umarım düşman olarak çıkar da güzel bir kapışma izleriz.