Ben de salak değil saf diyorum. Anadolu çocuğu için saflık salaklık olabilir tabii.Salak olan Luffy yahu.
Ben de salak değil saf diyorum. Anadolu çocuğu için saflık salaklık olabilir tabii.Salak olan Luffy yahu.
Yaov şurada Oda'ya işlemediği (ya da belki kısmen işlediği) suçlar isnat ediyoruz. Ayak uydursana sen.Ben de salak değil saf diyorum. Anadolu çocuğu için saflık salaklık olabilir tabii.
Tango mu yapıyoruz burda Tamam sizin köyün üstü açık.Yaov şurada Oda'ya işlemediği (ya da belki kısmen işlediği) suçlar isnat ediyoruz. Ayak uydursana sen.
Nasıl yani?@Smoker bu adamın Novalardan azlini talep ediyorum.
Yıkan grupta kendisinin olduğu net değil ve gizli görevde kendisi, böyle yorumlamak için erken değil mi sence de?Şrfsz, Tama'nın köyünü yıkmış.
Tabi canım. Kim bizim köyün üstünü kapatacakmış şaşarım.Tango mu yapıyoruz burda Tamam sizin köyün üstü açık.
Adamın korsan olmadığı ortaya çıktı. Denizci adam. O yüzden korsanlıkla alakalı herşeyini yalan adamın. Nova değil. Kaido'nun tayfaya dahil gibi görünüyor ama ajan gibi.Nasıl yani?
Çok önemli değil bu adamın bulunduğu kategori. Toplu güncelleme yaptığımda değiştiririm yerini de.Adamın korsan olmadığı ortaya çıktı. Denizci adam. O yüzden korsanlıkla alakalı herşeyini yalan adamın. Nova değil. Kaido'nun tayfaya dahil gibi görünüyor ama ajan gibi.
O saflık derecesi artık saflığa girmiyor,bildiğimiz salağa dönüyor yermi anadolu çocuBen de salak değil saf diyorum. Anadolu çocuğu için saflık salaklık olabilir tabii.
henüz değil ama en yıldız Nova çıkacakÇok önemli değil bu adamın bulunduğu kategori. Toplu güncelleme yaptığımda değiştiririm yerini de.