Ki bu da Hükümete karşı güveninin inanılmaz az olmasından kaynaklıdırNasıl bilmiyor. Bir bölüm önce X-Drake'in, Coby'ye verdiği bilgiyi, bir bölüm sonra Akainu, diğerleriyle paylaşıyor.
@Smoker doğrusu ne tam olarak VIZ çevirisinde biliyor musun ? Drake oluşum lideri olarak mı geçiyor yoksa oluşumun kıdemlilerinden biri mi ?Sword içinde Cobynin yetkisi daha fazla olmuş olur çeviri öyle olursa.
Swordun Rear Admirali Coby
Swordun Captaini Drake
Coby > Drake değildir rütbe olarak
Bence asıl kurucu Sengoku. Ta Rosinante zamanında Marine'in ajan birliğinin başındaydı. X-Drake olayı başladığında hala aktif görevdeydi ve dahası filo amiraliydi. Onun bilgisi dışında ikinci bir ajan grubu çıktığını düşünmüyorum. Ki X-Drake'in ihanet olayı falan daha önce dediğim gibi oldukça prodüksüyonlu iş. Bu kılıç timinin arkası sağlam. Yani kesinlikle Marine'de kallavi birine bağlılar.Belki de bu Istihbarat Birimini Akainu kurmuş veya geliştirmiştir.Gelistirme olasılığı yüksek
Onun döneminde Kizaru adamın surata tekmeyi gömüyor. Yani o iş zor biraz.Yada amiralini bilgilendirmeyerek beceriksizliğini sergilemiş. :/Bence asıl kurucu Sengoku. Ta Rosinante zamanında Marine'in ajan birliğinin başındaydı. X-Drake olayı başladığında hala aktif görevdeydi ve dahası filo amiraliydi. Onun bilgisi dışında ikinci bir ajan grubu çıktığını düşünmüyorum. Ki X-Drake'in ihanet olayı falan daha önce dediğim gibi oldukça prodüksüyonlu iş. Bu kılıç timinin arkası sağlam. Yani kesinlikle Marine'de kallavi birine bağlılar.
En iyi ihtimalle, Sengoku, işleri yoğun olduğu için, ajan birliğiyle ilgilenme işini güvendiği birine bırakmıştır aktif görevdeyken ama tabi yine de ondan rapor alıyordur. Sonuçta adam filo amirali. Bu şartlar altında olursa belki mantıklı olur Sakazuki olasılığı. Yoksa kurucunun Sengoku'dan başkası olma fikrine sıcak bakmıyorum.
Yooo.Onun döneminde Kizaru adamın surata tekmeyi gömüyor. Yani o iş zor biraz.Yada amiralini bilgilendirmeyerek beceriksizliğini sergilemiş. :/
Birde vurmadan önce ooo eski tuğamiral yaktım çıranı diye adamı korkutuyordu Kizaru. Hani dümen olacak şüpheli birşey yok en kötüsünü Drake yedi suratına diğer novalara daha insaflıydı hahaha.
Sadece novalardan sonrasında Drake kaçsaydı güzel oynadılar derdim ancak hepsi kaçtı o yüzden ihtimali az bence.