Sonuçta kemeri tutuyor uzun süre. Çöp olduğunu düşünülse bırak 1200 günü 120 gün bile tutturmaz yaratıcı ekip.
Bir maçla karar verilecek bir olay değil bence. Ben 2011’den beri güncel takip ediyorum WWE. Öncesini de biliyorum. Çoğu şeye hakim olduğumu düşünüyorum. Bu dediğim kişiler dediğin gibi çöp olsaydı şu an WWE sektörü batmıştı. İnsanlar tepki gösterir böyle olduğu düşünülse, gereksiz yükseltilirse. John Cena bile 2 sene yuhalandı hep tepede olduğu için. Bir çok yeteneği heba ettiler Cena’ya yedireceğiz diye. Rock yüzünden Cm Punk spotu çalındı. İsimler önemli ama bu isimlerin bir yere kadar ismi oluyor. Bir yerden sonra efsane statüsüne geçiyorlar. Artık olayları yeni yıldızları yükseltmek oluyor. Seyirci de kabullenebiliyor yeni yıldızları. O dönem izlediğin için sadece aklında onlar kalmış. Şu an takip etmediğin için ilk gördüğünde çöp bunlar diyebiliyorsun
Bir maç ile karar vereceksen Adam Cole vs Gargano 2-3 out falls ve Adam Cole vs Ricochet maçını izle. Sana göre dünyanın en iyi güreşçileri olacaktır bunlar.