Bir iki defa hariç hep zorlandım Bin tane karakter varBot hesap galiba.
Bir iki defa hariç hep zorlandım Bin tane karakter varBot hesap galiba.
Hep Perona ile başlıyorum. Gerisi geliyor. Kadın Korsan Paramecia Hakisiz Ödülsüz Thriller bark arc olarak tam ortalarda sayılır. Hakili ve ödülsüzse denizcilere geçiyorum. Ona göre 2.yi ts öncesi sonrası belirliyorum. Jimbenin boyu 3 metre kadar. Diğerleri kolay zaten.Nasıl bu kadar kolay buluyorsun
12 deneme yapıp ilk göründüğü bölüm ipucusunu açtırdıktan sonra tüm bölümü okumama rağmen "bu karakter ilk kez burada mı görünmüştü ya?" tereddütüyle zar zor doğru sonuca ulaşıp konuya geliyorum, @N'eonz 3 denemede bulmuş oluyor her seferinde. Ekrana şöyle bakıyorum 10 saniye:Bir iki defa hariç hep zorlandım Bin tane karakter var
Hepsi Perona'nın marifeti. Geçenki kuma zordu mesela ama WB denedikten sonra boydan bulmuştum onu. 6 Metre üstü çok karakter yok.12 deneme yapıp ilk göründüğü bölüm ipucusunu açtırdıktan sonra tüm bölümü okumama rağmen "bu karakter ilk kez burada mı görünmüştü ya?" tereddütüyle zar zor doğru sonuca ulaşıp konuya geliyorum, @N'eonz 3 denemede bulmuş oluyor her seferinde. Ekrana şöyle bakıyorum 10 saniye: