He ya. Onu dedim tam. Ahaha. Önceki geçti nasıl olsa nereseydi yazar mısın? Ben göremeden gitti ben de gittim nereyi deniyorum. Ahahaha.Mar 31, 2022
2 | Avg. Guesses: 6.5
🟧🟩 = 2
#globle
Bugününkü kolaymış
He ya. Onu dedim tam. Ahaha. Önceki geçti nasıl olsa nereseydi yazar mısın? Ben göremeden gitti ben de gittim nereyi deniyorum. Ahahaha.Mar 31, 2022
2 | Avg. Guesses: 6.5
🟧🟩 = 2
#globle
Bugününkü kolaymış
Lesotho...He ya. Onu dedim tam. Ahaha. Önceki geçti nasıl olsa nereseydi yazar mısın? Ben göremeden gitti ben de gittim nereyi deniyorum. Ahahaha.
Güney Afrika'nın içindeki bir ülkeydi. Lesotho'ydu galiba.He ya. Onu dedim tam. Ahaha. Önceki geçti nasıl olsa nereseydi yazar mısın? Ben göremeden gitti ben de gittim nereyi deniyorum. Ahahaha.
Lesotho...
Dostlar Lesotho'yu bilmeyen souls oynamasın ya ahahaha.Güney Afrika'nın içindeki bir ülkeydi. Lesotho'ydu galiba.
Ahahahha bak bak ne buldum, zamanlı video. Yav bunu Güneydoğu'da herhangi bir ilde çekmiş olmasınlar fksdklfdsk.Dostlar Lesotho'yu bilmeyen souls oynamasın ya ahahaha.
Müthişmiş ya. Ahahaa. Arkada çalsın ya, dinliyorum reisi. bir yandan da matematiğe bakalım. Eski dostlaaar... Eski dostlaaar... Sen yaşa be. Hard'ı 2. hamlede bitirmek için uğraşıyorum şu an... O yüzden bu cevap gecikiyor, affet beni...Ahahahha bak bak ne buldum, zamanlı video. Yav bunu Güneydoğu'da herhangi bir ilde çekmiş olmasınlar fksdklfdsk.
Wordle Türkçe 285 X/6Wordle Türkçe 285 X/6
🟩🟨
🟩🟩🟩
🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩
Bu da bir beceri bence.