İşin içinde netflix varsa ayvayı yemişiz, zaten Oda iyiyce yumuşattı mangayı bile netflix yumuşatır yumuşacık yapar. 

Yumuşaklık derken?İşin içinde netflix varsa ayvayı yemişiz, zaten Oda iyiyce yumuşattı mangayı bile netflix yumuşatır yumuşacık yapar.![]()
Jet hızında geçecekler herşeyi birşeye benzemeyecek beklentim yok.Duygu verme işini tutmuş bir eser üzerinden yapamazlar ama anime yeniyken bu mümkündü çünkü ihtiyaçları vardı.4:3 formatı el çizimi diye izlemeyen defolsun gitsin onlar zaten serinin ruhunu asla bizim gibi anlayamayacaklar.Arlong parklar Baratie arclar hele o ilk 50 bölüm o kadar iyi ki tapılacak seviyede.Daha iyisini yapabiliyorsan buyur gel yap ama yapamazsın çünkü doksanların sonunda değiliz artık.WIT Stüdyo'nun kurucu ortağı ve başkanı George Wada remake hakkında konuşmuş.
"One Piece animesini daha geniş kitlelere ulaştırmak için remake i yapıyoruz. Birçok kişi mevcut seriyi eski 4:3 formatı ve bölüm sayısının fazla olması sebebiyle izlemekte tereddüt ediyor. Remake ile bu sorunları ele alıyoruz."
x.com
x.com
Ben diyorum zaman atlaması sonrasını yapsınlar sadece.Staff belli oldu. Yönetmen Attack on Titan'ın ilk 3 sezonunun yönetmeni. Ekip Wit'in yaptığı Attack on Titan da çalışan kişilerden oluşuyor.
Director: Masashi Koizuka
Assistant Director: Hideaki Abe
Series Composition: Taku Kishimoto
Character Design / Chief Animation Director: Kyoji Asano, Takatoshi Honda
Creature Design/Concept Art: Yasuhiro Kajino
Prop Designer: Eri Taguchi
Action Animator: Ken Imaizumi, Shuhei Fukuda.
Art Director: Tomonori Kuroda
Animation Production: WIT STUDIO
Karakter tasarımları
![]()
![]()
![]()
Image Board-Konsept Tasarım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()