En kötü 2 manga bölümünden 1 bölüm yapılır, One piece'in ne ağır bir dili var ne de dolu dolu bir seri. 750 falan çok fazla. Eğer düzgün yaparlarsa 3.5 manga bölümünden 1 bölüm bile çıkar. 250-400 bölüm kâfi.Şimdi kontrol ettim, 100 bölüm kadar filler var. Bunlarla birlikte gereksiz sulandırmalar çıkar, donuk sahne geçişleri yerine daha akıcı bir yapım olursa 1000 bölüm çok rahat 800 belki de 750 bölüme kadar düşebilir.
Genelde 3 manga=1 anime bölümü şeklindedir. One Piece gibi lastik modu yerine filler dayayan serilerde durum böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Bölümüne göre de değişir tabi. Gerçekten çok dolu bölümler olduğu gibi hiçbir şeyin olmadığı bölümler de var.East Blue Manga'da 100 bölüm.
Filler bölümleri saymazsak animede 50 bölüm civarında.
İlk zamanlar bu yüzden anime daha iyi geliyor. En azından 2 manga bölümünden 1 anime bölümü yapılmış.
Bakalım bunu 30-40 bölüme mi uyarlayacaklar yoksa daha kısa mı olacak.
Bana bir iki part halinde 30-40 bölüm olur gibi geliyor. Daha kısa olursa mangadan da bazı şeyler atmak durumunda kalırlar.
Haklısın ama kadar kısalacağını düşünmüyorum. Daha doğrusu o kadar kısalmasını istemem. 900 bölümü 500-550 gibi yapsalar bence tam tadında olur. 900 bölümü 300 bölüme indirgersen ister istemez duygu alışverişi falan ölür, hızlandırılmış ingilizce kursu gibi kalır seri.En kötü 2 manga bölümünden 1 bölüm yapılır, One piece'in ne ağır bir dili var ne de dolu dolu bir seri. 750 falan çok fazla. Eğer düzgün yaparlarsa 3.5 manga bölümünden 1 bölüm bile çıkar. 250-400 bölüm kâfi.
One Piece'in pacing aşırı rezil durumda. Kaliteli bir işte diyalog sayısına göre 2-4 manga bölümü 1 anime bölümü anca eder. Olacağı en fazla 400-500 bölüm.Haklısın ama kadar kısalacağını düşünmüyorum. Daha doğrusu o kadar kısalmasını istemem. 900 bölümü 500-550 gibi yapsalar bence tam tadında olur. 900 bölümü 300 bölüme indirgersen ister istemez duygu alışverişi falan ölür, hızlandırılmış ingilizce kursu gibi kalır seri.
Tam op animesini bu bölümde bırakmıştım şakasız sinirlenip kapatıp mangayı sıfırdan okumuştum. Mangada zaten günceldim de baştan okumamıştım o olaydan sonra animeyi kafadan sildim tüm bölüm Luffynin kolunu uzatmasıyla geçiyorOne Piece'in pacing aşırı rezil durumda. Kaliteli bir işte diyalog sayısına göre 2-4 manga bölümü 1 anime bölümü anca eder. Olacağı en fazla 400-500 bölüm.
Bu rezilliğe milleti iyi alıştırdılar.