Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Wit Studio One Piece Remake

Umarım talebi reddedilir çünkü değişmesini istemediğim nadir bir iki şeyden biri seslendirmenler.

Ama bir yandan da sıfırdan başlayacaklar için ve uzun soluklu bir iş olacaksa değişmesi mantıksız olmayabilir.
Bakalım son karar ne olacak ama eğer talebi kabul edilirse çok ciddi tepki çekecektir

Bence değişmesi daha iyi olur. Kadın çok yaşlanmış ve bir yandan Toei'nin yapımında seslendirme yapmaya devam edecek.

Bence değişmesi daha iyi olur. Kadın çok yaşlanmış ve bir yandan Toei'nin yapımında seslendirme yapmaya devam edecek.
Dile getirmek istemedim de, Allah uzun ömür versin, ölümlü dünya çok uzun soluklu bir iş düşüncesi varsa, ondan da böyle talep gelmişken kabul edilmesi çok da kötü olmaz gibi.

Bizim için sesi olmazsa olmaz bu kadar uzun bir seriyi baştan sonra tekrar yapmayı düşünüyorlarsa seslendirmeleri de değiştirmek gerekebilir.

Jump Festa'da içlerinde en iyi durumda olan oydu açıkçası, o yaşta olup da o kadar yüksek enerjiyi taşıyabilmesi müthiş bir şey. Kadını izlerken bir 10 senesi daha var diye düşündüm ama uzun vadede yeni uyarlamadakinin değişmesi daha hayırlı olur elbette. Jinbei'in seslendirmeni bayağı kötü gözüküyordu bu arada, onunla konuşurken ihtiyatlı davrandılar bence, söylenenleri geç anlayıp geç karşılık veriyordu.

Umarım talebi reddedilir çünkü değişmesini istemediğim nadir bir iki şeyden biri seslendirmenler.
Bence komple değişsin ya. Belki o zaman East Blueları falan tekrar izlememiz için bir sebep olur. Zaten çok iyi yapmıştı Toei o kısımları daha önce de demiştim. Bi' değişiklik olmuş olur. Ve güncelde zaten çoğu seiyu'nun performansı eskiye göre epey düşmüş vaziyette.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık