akşam tekrardan izliyicem ama oydu sanırımVagabond'daki eleman degilmiydi obende ismi duyunca irkildim bian.Bölüm baya kanlı ve vahsiydi beğendim bu bölümü .Izlerken anime izliyormuş gibi hissettim Shogun falan iyidi baya.

akşam tekrardan izliyicem ama oydu sanırımVagabond'daki eleman degilmiydi obende ismi duyunca irkildim bian.Bölüm baya kanlı ve vahsiydi beğendim bu bölümü .Izlerken anime izliyormuş gibi hissettim Shogun falan iyidi baya.
O dediğin kişiyi bilmiyorum ki bengerçekten öyle
ama bir yeri yanlış anlamış olabilirim samurai abimiz Miyamoto Musaşi mi yoksa ben mi yanlış anladım orayı benziyorda adam![]()
Muhtemelen Miyamoto Musashi idi o adam. Tarihi insanlardan ver yerlerden ilham alındığı için direkt onu koymuşlar gibime geldi. Bayağı bir ünlü samuray zaten.gerçekten öyle
ama bir yeri yanlış anlamış olabilirim samurai abimiz Miyamoto Musaşi mi yoksa ben mi yanlış anladım orayı benziyorda adam![]()
O dediğin kişiyi bilmiyorum ki benAma bu isimde birisi var. Yaşadığı dönemde kralına falan isyan etmiş sanırsam.
aynen öyle insan görünce heyecanlanıyor ama gerçekten hector a da bakmadım ama o da zamanın ünlü bir hırsızıdır büyük ihtimalMuhtemelen Miyamoto Musashi idi o adam. Tarihi insanlardan ver yerlerden ilham alındığı için direkt onu koymuşlar gibime geldi. Bayağı bir ünlü samuray zaten.
ya ben şu ana kadar mantık hatası görmedim. sadece Ford'un eksikliği belli oluyor. bence 7. ve 8. bölümde toparlar kendiniBir ben beğenmedim herhalde. İlk sezona kıyasla epey sönük. Animevari power up'lar. Mantık hataları da o biçim. Senaryo dandik bence. Neyse.
Kadın ölmeden önce herkese zihin kontrolünü kurtarsaydı ya? Aynı anime gibi işte. Nerden geldiği belli olmayam bi p-up. Ardından duygusal patlamalık bir sahne (ama öyle bir patlama eksik) Ve bum toplu kontrol. O bir yana sadece askerler değil kadınlar falan da arada kaynadı. Şimdi kaldırmaz da masumları bu sefer de karaktere gülerim.bende vagabond adlı seriden bildiğim kadarıyla birde hayatını okumuştum dönemin en iyi samurayı diye biliyorum
aynen öyle insan görünce heyecanlanıyor ama gerçekten hector a da bakmadım ama o da zamanın ünlü bir hırsızıdır büyük ihtimal
ya ben şu ana kadar mantık hatası görmedim. sadece Ford'un eksikliği belli oluyor. bence 7. ve 8. bölümde toparlar kendini
ve Ford'un hep kendini göstereceğini düşünüyorum zaten zaman zaman gösteriyor da
Hangi kadından bahsediyorsun?Kadın ölmeden önce herkese zihin kontrolünü kurtarsaydı ya? Aynı anime gibi işte. Nerden geldiği belli olmayam bi p-up. Ardından duygusal patlamalık bir sahne (ama öyle bir patlama eksik) Ve bum toplu kontrol. O bir yana sadece askerler değil kadınlar falan da arada kaynadı. Şimdi kaldırmaz da masumları bu sefer de karaktere gülerim.
Maeve, Sakura ölmeden zihin kontrolü yapıp hikâye gidişatını bozsaydı işte mis. Kızı da kurtarmış olurdu.Hangi kadından bahsediyorsun?
Bana orda tuhaf gelen Sakura'nın karnına kılıç darbesi aldıktan sonra ölmesi oldu. Senin dediğin kısım hikayenin drama kısmı bence.Maeve, Sakura ölmeden zihin kontrolü yapıp hikâye gidişatını bozsaydı işte mis. Kızı da kurtarmış olurdu.
Maeve kendi kızını istiyor normalde ama aynı durumda olan bir kızın ölmesine göz yumuyor. Ne bileyim ancak her hareketin ardında Ford varsa mantıklı olur.Bana orda tuhaf gelen Sakura'nın karnına kılıç darbesi aldıktan sonra ölmesi oldu. Senin dediğin kısım hikayenin drama kısmı bence.