Güzele benziyor ama izlemeye tırstım biraz. Çok mu korkunç?
Gece izleme. Gözlerin kanayabilir.Güzele benziyor ama izlemeye tırstım biraz. Çok mu korkunç?
Korkutucu bir tarafı yok. Thriller Bark arc ne kadar korkunçsa bu da o kadar korkunçtur.Güzele benziyor ama izlemeye tırstım biraz. Çok mu korkunç?
TB arc daha korkunçtur.Korkutucu bir tarafı yok. Thriller Bark arc ne kadar bu da o kadar korkunçtur.
Çocuk dizisi dostum. Korku gerilim vs beklemeGüzele benziyor ama izlemeye tırstım biraz. Çok mu korkunç?
Baba için Johnny Depp diyenler vardı bir de dizidekine bak...Gomez Addams'ı görünce gözler rahmetli Raul Julia'yı arıyor. Luis Guzman bir değişik durmuş.
Christopher Lloyd zaten efsane, oyunculuk çıtası arşa çıkmıştı.
![]()
Dizideki eşleşme dizi evreninin kendisinden çok daha sürreal. O kadın o adama bakar mı Allah rızası için bu nasıl bir zevk kıyımıdır lanBaba için Johnny Depp diyenler vardı bir de dizidekine bak...
He ya valla... Kadın da harbiden çok hoş... Lady Dimitrescu gibi kadın.Dizideki eşleşme dizi evreninin kendisinden çok daha sürreal. O kadın o adama bakar mı Allah rızası için bu nasıl bir zevk kıyımıdır lan
Gelmiş geçmiş en güzel aktrislerden biridir Catherine ablamız.He ya valla... Kadın da harbiden çok hoş... Lady Dimitrescu gibi kadın.