Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Wednesday (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 15 78.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Nereye bağlamamızı istersin paşam?
Sen çekilecek, gereksiz olmayan bir geyik çevir de biz okuyalım madem...
Ya şimdi benim kişisel olarak pek de umrumda değil ama adam haksız sayılmaz. Dizi başlığında muhafazakar kızların Kore sevdası geyiği döndürülüyor. Benim az önce yaptığım gibi basit bir şekilde genel sohbete alabilirsiniz.

Not: Mod olmadığı halde aşırı göze batan durumlar harici müdahalede bulunan normal üyelere oldum olası gıcık olurum. Dediğim gibi normalde sallamam muhabbet beni rahatsız da etmedi ama haklı bir serzenişte bulunan birine böyle sert tepki gösterince de kendimi tutmadım.

Gerçi o arkadaşta da saçmasapan geyik çıkışı agresifçe neyse :D

Ya şimdi benim kişisel olarak pek de umrumda değil ama adam haksız sayılmaz. Dizi başlığında muhafazakar kızların Kore sevdası geyiği döndürülüyor. Benim az önce yaptığım için basit bir şekilde genel sohbete alabilirsiniz.

Not: Mod olmadığı halde aşırı göze batan durumlar harici müdahalede bulunan normal üyelere oldum olası gıcık olurum. Dediğim gibi normalde sallamam muhabbet beni rahatsız da etmedi ama haklı bir serzenişte bulunan birine böyle sert tepki gösterince de kendimi tutmadım.
Yahu dümdüz konu oraya gitmiyor ki alakasız yerden. Konu üzerinden kızların yaptığı şekilciliği ve costplayi attım. Bak dizi ile alakalı bir olay...

Yani dizi üzerinden olan bir şeyi neden Genel sohbete atayım alakasız biçimde? Başka bir dizi veya olay üzerine olsa neyse.

Futbolcuya bağlanması da genel bir durum ile alakalı yine. Yani sadece dizi hakkında "İyi dizi" ya da "Kötü dizi" yazıp geçelim mi sadece? Konuyla ilgili bağlantılı geyikleri de yapalım bir zahmet.

Güzeldi ama finali biraz sıvamışlardı sanki biraz. Ona rağmen sevdim. İkinci sezon da gelecek muhtemelen, umarım gelir.

Yahu dümdüz konu oraya gitmiyor ki alakasız yerden. Konu üzerinden kızların yaptığı şekilciliği ve costplayi attım. Bak dizi ile alakalı bir olay...

Yani dizi üzerinden olan bir şeyi neden Genel sohbete atayım alakasız biçimde? Başka bir dizi veya olay üzerine olsa neyse.

Futbolcuya bağlanması da genel bir durum ile alakalı yine. Yani sadece dizi hakkında "İyi dizi" ya da "Kötü dizi" yazıp geçelim mi sadece? Konuyla ilgili bağlantılı geyikleri de yapalım bir zahmet.
İyi de o şekilde bakarsak her şeyi her şeyle bağlayabilirsin ki? Wednesday özentiliğiyle ilgili yorumlar diziyle alakalı eyvallah ama buradan genel özentilik sorununa bağlanması, sonra oradan bir Z kuşağı eleştirisi Korelilerle alakalı yorumlar vs vs derken sınır biraz dışarı taştı.

Ha dediğim gibi ben bu tür şeylerden rahatsız olmam. Ama olanları da anlarım.

Edit: Bu arada konu dışı muhabbet eleştirisine konu dışı yaparak cevap vermem de iyiymiş .d

Kısaca genel sohbetten cevap versen daha iyi olur:/. Vereceksen tabi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık