Orada dalmaktan kasıt reaksiyon göstermek gibi. Bu hali de eğlenceli baya, gereksiz alınganlık gösterilmiş.Kimsenin kimseye daldığı felan yok ben şahsen mangası daha güzel olur diyede söyledim sözlerimi, bu çizgide giderse marjinal karikatürden ötesi olmaz.
Eleştirenleri C sınıfı karakter yap usta ekmeğini çıkarırsın böyleceBeğenmeyen okumasın ya gelip baltalayınca elinize ne geçiyor? İslam eleştirisi falan da yok, böyle yobaz zihniyet dünyanın her yerinde var. Eleştiri varsa buna var.
Yav kardeşim ama sende vur deyince öldürmüşsün yok öyle ekmek çalanın elini kesmek felan, şimdiki sekülerler baklava çalan çocuğu hapse atıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor ama.Bir süre İ-Man çizmeyeceğim sadece ingilizce olan seriyi çizceğim, o yüzden ricam lütfen konuda tartışma çıkaracak yorum olmasın, ben kendim keyif almak için yapıyorum, boşa gitmesin insanlar görsün diye de paylaşıyorum, başka amacım yok.
Molotof atan Alevli diye karakter de çizdim seride, gag seri olduğu için bazı şeyler abartı gelebilir. Bizim meşhur ramazan linçlerini kim atıyor, sokakta yemek yedi diye adam döven çıkmıyor mu? O tarz adamların mizanseniydi işte. Neyse daha yazma bana genel olarak.Yav kardeşim ama sende vur deyince öldürmüşsün yok öyle ekmek çalanın elini kesmek felan, şimdiki sekülerler baklava çalan çocuğu hapse atıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor ama.
Sen bariz müslümanlara giydirmeye çalışıyorsun iyi niyetlimisin emin değilim açıkcası.
Yav neyse boşver tartışmayalım, yani bu adam hoca felan değil islamlada alakası yok o zaman neden i-man. Cevap vermek zorunda değilsin.Molotof atan Alevli diye karakter de çizdim seride, gag seri olduğu için bazı şeyler abartı gelebilir. Bizim meşhur ramazan linçlerini kim atıyor, sokakta yemek yedi diye adam döven çıkmıyor mu? O tarz adamların mizanseniydi işte. Neyse daha yazma bana genel olarak.
İngilizce seriden devam. Gereksiz tartışmalara gerek yok üstat. Konuyu uzatmayalım böyle gereksiz bir tartışmayla.Yobazlar buraya da damlamış.Adamlar her yerde.İ-Man karakteri gayet büyük bir Müslüman kesimi olduğu gibi de yansıtıyor. @Montana Bunları çok takma seri gayet eğlenceli,devam et.