İki haftadır gezmekten izleyemiyordum. Beş bölümü burada değerlendirerek yazayım.
Kırk üçüncü bölüm Kutup Ayısı'nın küçüklük hikâyelerinden birincisidir. Kutup Ayısı'na
konuşma tarzını, yemek yapmasını, balta kullanmasını, örgü örmesini vs. özellikleri yükleyen Yuri adlı kişidir ve tüm bunlar bölümde yer alır. Kutup Ayısı'nı seven ve onu tanımak isteyenlere tavsiyemdir.
Kırk dördüncü bölüm yine Kutup Ayısı'nın robotunun yeraltı dünyası tarafından
çalınması ve bunun peşinden koşmak zorunda kalması üzerinedir. Bu bölümde Kutup Ayısı'nın sessiz görünse de arkasının sağlam olduğunu görüyoruz. Bölümden bahsedeyim. Kutup Ayısı gece kardeşlerine pizza alma bahanesiyle
markete gideceğini söyler ama aslında robot aracıyla gezintiye çıkmak amacıdır. Bu aracı daha önce süpürge olarak bölümde gördük ancak Kutup onun ayarlarıyla oynayarak yenilemiştir. Sokaklarda herkes
havalı bulur. Robot aracını park edip markete girerken birtakım çete araca el koyar ve kaçarlar. Kutup Ayısı da onların izini bulabilmek için gittikleri kamyonun üzerindeki logoyu aklında tutarak şifre söylenerek girilen bir mekâna giderek onlardan
çeteye ulaşması için bilgileri alır. Bu barda Yana adlı bir kız vardır ve Yuri'nin kızıdır, Kutup Ayısı'nın ile geçmişi olduğu bellidir. Sonra yeraltı dünyasına gider, robotu çete tarafından kırılsa da onların elindeki tüm araçları tekmeleyerek alt eder ve kırık robotuyla eve geri döner. Buna rağmen evde robot aracı tamir eder. Çok güzel bölümdür. Kutup Ayısı'nı seven herkes için bölüm eğlence ve macera taşır.
Kırk beşinci bölüm isimsiz bir kişinin, Ayılar tarafından yüklenen çeşitli müzik
videolarına tıklayarak Ayılar'ın yüklediklerini bize gösteriyor. Sıkıcı bir bölümdü bana göre, o yüzden fazla bir şey demeyeceğim.
Kırk altıncı bölüm Tabes'in Charlie'yi araştırıp Ayılar'ın Charlie'yi korumak için yaptıkları
hamleler üzerinedir. Charlie biliyorsunuz ki insanlardan ve özellikle kameralardan korkuyor, bu yüzden de görünmek veyahut yakalanmak istemiyor. Tabes ise küçükken başına gelen bir olayda kendisini Charlie (o onun adını bilmez, "yaratık" olarak adlandırır)
kurtarır, ancak Charlie onu kurtarırken göz açıp kapayıncaya kadar ortadan kaybolur. Buna rağmen Tabes kısmen de olsa hatırlar ve bunun üstüne onu yakalamak için planlar yapar. Ayılar da hamle yapar. Sonunu söylemeyeyim. Güzel bir bölümdü.
Kırk yedinci bölüm Chloe'nin kütüphanede deli
gibi sınava çalışması ve Ayılar'ın ona yardım etmesi üzerinedir. Chloe üç gün kütüphanede kitapların başında olmaktan bitkin düşmüştür. Onu orada gören Ayılar da sınavı için yardım ederken Boz'un ona bolca çikolata yedirmesinden Road Runner gibi
koşuşturarak çalışmaya başlar ve devamında Ayılar da eşlik eder. Komik bir bölümdür.
Gelecek bölümlerde görüşürüz.
Kırk üçüncü bölüm Kutup Ayısı'nın küçüklük hikâyelerinden birincisidir. Kutup Ayısı'na
Kırk dördüncü bölüm yine Kutup Ayısı'nın robotunun yeraltı dünyası tarafından
Kırk beşinci bölüm isimsiz bir kişinin, Ayılar tarafından yüklenen çeşitli müzik
Kırk altıncı bölüm Tabes'in Charlie'yi araştırıp Ayılar'ın Charlie'yi korumak için yaptıkları
Kırk yedinci bölüm Chloe'nin kütüphanede deli
Gelecek bölümlerde görüşürüz.
Son düzenleme: