Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Warcury Neden En Güçlü Gorosei? (Garling Öncesi)

En Güçlü Gorosei

• Kullanılan toplam oy
    40
Ana görev için gösterilen adamlarda da o cürüm pek görünmüyor. İlk plotsuz eşleşmede patates oldular.
Güçlenecekler tabii bu halleriyle kalacak halleri yok ya la. Yamato’nun Kid ve Law’ın ölmediği veya korsanlığı bırakmadığı senaryoda onlardan büyük bir başarıma imza atma ihtimali yok. Olaydı zaten Big Mom’ı o yenerdi.

Güçlenecekler tabii bu halleriyle kalacak halleri yok ya la. Yamato’nun Kid ve Law’ın ölmediği veya korsanlığı bırakmadığı senaryoda onlardan büyük bir başarıma imza atma ihtimali yok. Olaydı zaten Big Mom’ı o yenerdi.
Plotsuz gösterdikleri güce göre konuşacaksak baya baya güçlenmeleri lazım, bir taraflarından yine güç çıkarmadıkları(bu yola tekrar girebilir oda) sürece hikayeleri yancının yancısı olarak devam edecek zaten. Hem gemilerini hem de tayfalarını kaybettiler. Kid ve ekibi ölmüş bile olabilir :hhh:

Plotsuz gösterdikleri güce göre konuşacaksak baya baya güçlenmeleri lazım, bir taraflarından yine güç çıkarmadıkları(bu yola tekrar girebilir oda) sürece hikayeleri yancının yancısı olarak devam edecek zaten. Hem gemilerini hem de tayfalarını kaybettiler. Kid ve ekibi ölmüş bile olabilir :hhh:
Sen Wanoda Yamato + Marco vs Big Mom olurcu tayfadan değil misin la?

Senin dediğin bir şeyin olma ihtimali mi fazla benim dediğimin mi?

Sen Wanoda Yamato + Marco vs Big Mom olurcu tayfadan değil misin la?

Senin dediğin bir şeyin olma ihtimali mi fazla benim dediğimin mi?
Hatırlamıyorum ama paçalarından plot akan bir savaşla galibiyete uzanacaklarını düşünmemiş olabilirim🤭

Burada tahmin yürütüyoruz zaten beklenti ille de gerçekleşecek diye bir şey yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık