Trao 16 May 2022 #21 Sanki hepsi iyiymiş gibi en iyisini seçiyoruz. Neyse Law'ın olduğu dövüşler diyorum. Bigmom'ı şiş kebab yaptığı kısım beni mest etmişti.
Sanki hepsi iyiymiş gibi en iyisini seçiyoruz. Neyse Law'ın olduğu dövüşler diyorum. Bigmom'ı şiş kebab yaptığı kısım beni mest etmişti.
Dracule 17 May 2022 #24 Eric Cartman dedi ki: Sanji vs Queen diyen bi en varım. Genişletmek için tıkla ... Kızıl Kınlar vs Kaido diyen hiç kimse yok... @Kuroro görse çok üzülür
Eric Cartman dedi ki: Sanji vs Queen diyen bi en varım. Genişletmek için tıkla ... Kızıl Kınlar vs Kaido diyen hiç kimse yok... @Kuroro görse çok üzülür
Mercury 17 May 2022 #25 Hepsi de çok kötü değil ya, dövüşlere haksızlık ediyorsunuz bence. Hatta yonkoların dövüşleri hariç hiçbirine çok kötü demem ben.
Hepsi de çok kötü değil ya, dövüşlere haksızlık ediyorsunuz bence. Hatta yonkoların dövüşleri hariç hiçbirine çok kötü demem ben.
Onizuka 17 May 2022 #27 En kötüsü ,Sanji-Queendi. Supernova vs 2-Yonkou dövüşünü güzelleştirenin de Zoro olduğunu düşündüğümden Zoro vs King verdim.
En kötüsü ,Sanji-Queendi. Supernova vs 2-Yonkou dövüşünü güzelleştirenin de Zoro olduğunu düşündüğümden Zoro vs King verdim.
Tiksav Lee 17 May 2022 #29 Novalar ve iki imparator dışındaki dövüşler ya tırt ya da tek taraflı olduğundan sıkıcı. Oyum 5 Nova 2 İmparatora.. eğer dövüş böyle devam etse ve novalar asıl güçlerini toplu dövüşürken çıkarsaydı daha zevkli olabilirdi
Novalar ve iki imparator dışındaki dövüşler ya tırt ya da tek taraflı olduğundan sıkıcı. Oyum 5 Nova 2 İmparatora.. eğer dövüş böyle devam etse ve novalar asıl güçlerini toplu dövüşürken çıkarsaydı daha zevkli olabilirdi