beyblade 27 Tem 2022 #31 Pluton yeraltı tanrısı Hades ile alakalı ve Wano'nun yeraltı şehri olduğunu düşündüğümden antik silah pluton'un Wano'da olma ihtimali var. Just Wow
Pluton yeraltı tanrısı Hades ile alakalı ve Wano'nun yeraltı şehri olduğunu düşündüğümden antik silah pluton'un Wano'da olma ihtimali var. Just Wow
Dattebayo..! 27 Tem 2022 #34 Bize lobicilik yapacak fitne fesat adamlar lazım teori analiz vs seviyeyi yükseltmeye gerek yok
Sodex 27 Tem 2022 #35 Senin teoriler sağlam oluyor ya. Eski konuları bir araştırmak lazım gelecek için spoiler bulabiliriz.
Senin teoriler sağlam oluyor ya. Eski konuları bir araştırmak lazım gelecek için spoiler bulabiliriz.
Tilqi_Gin 27 Tem 2022 #36 Alcatraz dedi ki: hortlatmasam olmazdı. Genişletmek için tıkla ... Tilqi_Gin dedi ki: Adam yeri tutturmuş . Genişletmek için tıkla ... Ben hatırlattım geçen ay yoksa sen de unutmuştun .
Alcatraz dedi ki: hortlatmasam olmazdı. Genişletmek için tıkla ... Tilqi_Gin dedi ki: Adam yeri tutturmuş . Genişletmek için tıkla ... Ben hatırlattım geçen ay yoksa sen de unutmuştun .
Alcatraz 27 Tem 2022 #37 Tilqi_Gin dedi ki: Ben hatırlattım geçen ay yoksa sen de unutmuştun . Genişletmek için tıkla ... Ben plutondan sonra wanonun yeraltında olmasıda tutunca o yüzden tekrar hortlatim dedim
Tilqi_Gin dedi ki: Ben hatırlattım geçen ay yoksa sen de unutmuştun . Genişletmek için tıkla ... Ben plutondan sonra wanonun yeraltında olmasıda tutunca o yüzden tekrar hortlatim dedim
Karga 3 Şub 2025 #38 x.com x.com Metal nükleer Balina denizaltısı. Son sayıdaki duvardaki yazıtta balina üstünde mizrakli herifler vardı. Balinanin üstünde duramazsın da denizaltinin guvertesinde durabilirsin
x.com x.com Metal nükleer Balina denizaltısı. Son sayıdaki duvardaki yazıtta balina üstünde mizrakli herifler vardı. Balinanin üstünde duramazsın da denizaltinin guvertesinde durabilirsin