944. Bölüm kapağı. Olabilir. Herkes Law'ın ameliyatı Luffy'ye yapacağını düşünüyor. Oda bir ters köşeyle Zoro'yu da öldürebilir.Zoro ölüp dirilebilir, kapaklarda işaret vardı sanki öleceği ile ilgili.
944. Bölüm kapağı. Olabilir. Herkes Law'ın ameliyatı Luffy'ye yapacağını düşünüyor. Oda bir ters köşeyle Zoro'yu da öldürebilir.Zoro ölüp dirilebilir, kapaklarda işaret vardı sanki öleceği ile ilgili.
Omurgasız Jinbei hariç de.Kimse ölmez. (Tama hariç. :S)
Ölmez o. Siz ne kadar sinerji oluşturmaya çalışsanız da ölmez. :/ Çırağın @NALAKA da bunu böyle bilsin.Omurgasız Jinbei hariç de.![]()
Şimdi burada çırak ben değilim bir kere Jinbei ölsün diyen hep bendim. BM ın arc ı boyunca da hep ben ben ben dedim. Niye çırak ben oldum la ..Ölmez o. Siz ne kadar sinerji oluşturmaya çalışsanız da ölmez. :/ Çırağın @NALAKA da bunu böyle bilsin.
Senin çıraklığın Dofy tarikatındaki konumunla alakalı.Şimdi burada çırak ben değilim bir kere Jinbei ölsün diyen hep bendim. BM ın arc ı boyunca da hep ben ben ben dedim. Niye çırak ben oldum la ..![]()
Canım ben kurucu üyelerdenım. Ayıksssss xDSenin çıraklığın Dofy tarikatındaki konumunla alakalı.![]()
944. bölüm mü? 923 Te değil miyiz ya. Zoro ölürse evde Seppuku yaparım. Katakuri gibi reyisin sırtı dövüşlerde toprağı öpmedi daha.944. Bölüm kapağı. Olabilir. Herkes Law'ın ameliyatı Luffy'ye yapacağını düşünüyor. Oda bir ters köşeyle Zoro'yu da öldürebilir.
Eklemeyi düşünüyordum da sık sayısı yetmedi. Onun için de diğer seçeneğini kullanabilirsin :/Kimse ölmez şıkkıda olmalıydı bence.
Jimbe fasulye zaten intihar etse suya düşer.
Aynen bir şey kalmadı. Merakla bekliyoruz o bölümde neler olacağını. Ölürse de canlanır tekrar yav dert etme944. bölüm mü? 923 Te değil miyiz ya. Zoro ölürse evde Seppuku yaparım. Katakuri gibi reyisin sırtı dövüşlerde toprağı öpmedi daha.