Denizcilerin iki yonkoyu idam etmelerini hayal ettim nasıl bir manzara oluşur? Neler olabilir tahmin bile edemiyorum.İmpel Down için fazla tehlikeliler.Derhal idam edilmeliler bence
Denizcilerin iki yonkoyu idam etmelerini hayal ettim nasıl bir manzara oluşur? Neler olabilir tahmin bile edemiyorum.İmpel Down için fazla tehlikeliler.Derhal idam edilmeliler bence
Oda bu sahneyi çizecek kadar cesur mu göreceğiz.Denizcilerin iki yonkoyu idam etmelerini hayal ettim nasıl bir manzara oluşur? Neler olabilir tahmin bile edemiyorum.
Bu sahne varken zor bir ihtimal.Boşuna muhabbeti yapılmaz bunun.Koca ana düşebilir bu arc ama ölmez.Hayalleri var.
Smoothie'nin kuşkusu yoksa kesin ölür. dasdasBu sahne varken zor bir ihtimal.Boşuna muhabbeti yapılmaz bunun.
Bu sahne varken zor bir ihtimal.Boşuna muhabbeti yapılmaz bunun.
Boş konuşuyorlar.Bu sahne varken zor bir ihtimal.Boşuna muhabbeti yapılmaz bunun.
Var mıyız iddasınaAyrıca Perospero'nun İttifaka karşı bakışı da çok eşy değitşriiyor.Önce MAama'nın planı ne diye düşünüyor,sonra da bu savaşın sonunda sağ çıkan BM korsanları olacak diyor.Mama kesin ölmeyecek
Smoothie dediyse dolu konuşuyorlardır.Peros doğru söylüyor bence ayakta kalan biz olacağız diyerek ama Linlin ayakta olmayacak.Boş konuşuyorlar.
Boş konuştuklarını en son Smoothie söylüyor zaten siz anayı ne sandınız diye.O kadar kolay ölmez hesabı.Normal şartlar onun için geçerli değil.Normalde çekiç olup ölmesi lazımdı seri başından beri suya düşen meyve kullanıcıları çekiç olur ve ölür mesajı veriliyordu.Jack gibi balıkadam falan değilsen eğer.