Eline sağlık reis. Ara ara bakarım ben bunlara. Wano çok güzel.
Ellerine sağlık bro çok güzel detaylar çok iyi olmuş.
Eline sağlık. Acacam diyordun actin sonunda ha
Yazıyı guncelledikce takip ederim yazıları
Tekrar sağ olun.Eline sağlık reis. Ara ara bakarım ben bunlara. Wano çok güzel.
Bir ip ucu verseler keşke. Tek o kaldı hakkında bir şey bilmediğimiz.Kawamatsu kappa yani bir yokai, Shuten Doji de yine yokai ismi. Denjiro da bunlar gibi yokai ile bağlantılı bir şey çıkacaktır. Nurarihyon gibi şekil şukul bir abimiz çıkıyormuş birde
Engetsu nedir?
Wano olay örgüsünün en ilgi çekici karakterlerinden birisi olan Inemuri Kyōshirō'nun, bir jidaigeki roman karakteri olan Nemuri Kyōshirō'dan esinlenildiği söyleyebiliriz.
Nemuri Kyōshirō'nun hikayesi Edo dönemindeki Tokugawa Shogun'luğunda geçmektedir. Geçmişi gizemlerle dolu olsa da, Japon bir kadının ve Portekizli bir adamın birlikteliğinden meydana gelmiştir.
Nemuri nam yaptığı kılıç ustalığını yüceltmekten kaçınır, onun için kılıç ustalığı öldürmekten başka bir şey değildir. Yinede Engetsu adı verilen bir kılıç stiline sahiptir. Kyōshirō'nun davranışlarının arkasında doğru veya yanlış yoktur. Mertlik göstermiş olsun veya zalimlik göstermiş olsun, tek neden can sıkıntısıdır. Onun için ''Heyecanın olmadığı her bir gün ölmektir''
Kyoshiro'nun günahlardan daha çok nefret ettiği bir şey varsa o da gururdur. Buşido felsefesinden hoşlanmaz. Motivasyonları her zaman kolayca anlaşılamaz. Onu bir kahraman olarak görebilirsiniz; ancak içinde iyi görünüşü tarafından saklanan kötü bir insan vardır.
Full Moon Cut anlamına geliyor. Zaman ayarlı bir şekilde koydum bu olması gerekiyor.Engetsu nedir?
Eline sağlık bu arada. Baya arastiryon mevzulari. Güzel oluyor