Haftada 1 dans ediyormuş sadece. Geri kalan zamanda eğitim yapmıştır belki.Anladım. Çok düşük ihtimal yav. Adamı maymun etmişler 5 yıl boyunca. Kavgaya bile karışmamıştır muhtemelen. Bu durumda güçlenmesi çok makul gelmedi bana.

Haftada 1 dans ediyormuş sadece. Geri kalan zamanda eğitim yapmıştır belki.Anladım. Çok düşük ihtimal yav. Adamı maymun etmişler 5 yıl boyunca. Kavgaya bile karışmamıştır muhtemelen. Bu durumda güçlenmesi çok makul gelmedi bana.
Zaten panel'de de yazıyor, Oden Wano'daki en güçlü kişiydi diye.Ne bileyim Lütfü yiyor, içiyor, osuruyor güçleniyor o yüzden dedim![]()
Lütfü'nün sadece 2 arc'ta girdiği kavga ve harcadığı efor, yeşilin tüm serideki icraatına bedel la. :/Ne bileyim Lütfü yiyor, içiyor, osuruyor güçleniyor o yüzden dedim![]()
O muhakkak canım.Zaten panel'de de yazıyor, Oden Wano'daki en güçlü kişiydi diye.
Ülen öyle icraat yapacaksa seri boyunca yatsın Zoro daha iyi. İcraatını sevdiğimin LütfiyesiLütfü'nün sadece 2 arc'ta girdiği kavga ve harcadığı efor, yeşilin tüm serideki icraatına bedel la. :/
İki taraf da memnun desene. Yeşile söyle de elindeki mocha'yı bırakıp biraz yardım etsin bari.Ülen öyle icraat yapacaksa seri boyunca yatsın Zoro daha iyi. İcraatını sevdiğimin Lütfiyesi![]()
Tek kişi Wano'ya kadarmış işte. Balyozu yedi kafayaİki taraf da memnun desene. Yeşile söyle de elindeki mocha'yı bırakıp biraz yardım etsin bari.Tek kişinin sırtına yüklen yüklen nereye kadar!?
Buyur.Keşke bu gibi içerikleri tüm One Piece Tarihi için yapılsa. Bayılıyorum böyle şeylere. Ellerine sağlık.