Hala katlar mı:d MuazzamasdkfjsadfÇatı katı ve birinci kat arasındaki ötelik gibi mi? Bu arada Marco, Amirallere kafa tutuyordu yaw, nasıl öte oluyor?
Ula adama yonko güjünde olacak diyorlar:d Marco olursa ne ala dediğim için bu tepkiler he.
Hala katlar mı:d MuazzamasdkfjsadfÇatı katı ve birinci kat arasındaki ötelik gibi mi? Bu arada Marco, Amirallere kafa tutuyordu yaw, nasıl öte oluyor?
O sahnede bir şey yok ki,küçücük peluş bir hayvan bir anda büyüyüp canavar oluyor,Queen nerden beklesin böyle bir şey bir de Marco tutuyor o kan normal.Chopper'ın Queen'i tokatlaması mantıklı mıydı sence?
Marco'dan daha güçlü olduğunu düşündügüm bir Ray var,Zoro bunu da aşacak.Hala katlar mı:d Muazzamasdkfjsadf
Ula adama yonko güjünde olacak diyorlar:d Marco olursa ne ala dediğim için bu tepkiler he.
Luffy Roger seviyesine erişecek(?) diye Zoro da Ray olacak diye bir şey mi var ya.......Marco'dan daha güçlü olduğunu düşündügüm bir Ray var,Zoro bunu da aşacak.
Marco<Ray<Zoro dersek bu durumda ne seviyede oluyor kekogirlcer.
Reis bu sefer harbi sacmaladın ya.Luffy Roger seviyesine erişecek(?) diye Zoro da Ray olacak diye bir şey mi var ya.......
Ki Ray dediğimiz adam Zoro+Sanji karışımı biri gibi daha çok:d
Niye la.Reis bu sefer harbi sacmaladın ya.
Battıkça batıyorsun seni iyi hatırlamak isterim.Niye la.
Kılıç kullanımı göz yarası => Zoro
Kaptanın oğlu ölürken şampanya patlatması, kadınlara düşkünlük, hoş tekmeler=>Sanji
Anlatamadım kendimi sanırım:dBattıkça batıyorsun seni iyi hatırlamak isterim.
Kime benzerse benzesin,Zoro'nun bu adamdan daha güçlü olamayacağına böyle mi kanıt sunuyorsun ? Argümentlerin zayıflamış reyiz.
Ozaman Luffy Roger'ı aşamayacak çünkü Zoro-Luffy karışımı birisi diyorum bende.
Kılıç kullanma----Zoro.
Birilerinden kaçması-----Luffy.
Lütfen artık yazma dur,lütfen.Yamato kim kekommm,Yamatoo kimmm???Anlatamadım kendimi sanırım:d
Şimdi Luffy'nin Roger seviyesine gelip gelemeyeceği bile muamma. Ki geçmesinden bahsediliyor. İlk meşazda alıntılarken o yüzden (?) koydum.
Luffy-Roger ilişkisi bu kadar muallak iken Zoro'yu direkt Ray'ın üstüne koymak biraz absürt duruyor haliyle.
Ee Luffy=>Roger iken Ray=>Zoro+Sanji gibi bir şey zaten:d Haliyle tayfadan Luffy dışında öyle absürt bir seviyeye çıkacak birilerini muhtemelen göremeyeceğiz bile:d Belki Yamato.