Luffy vs Kata >>>>> Luffy vs LucciYalnız Wano'da güzel dövüş olmadı ya şu zamana kadar. İlgi çekici gitti ama zayıftı bu konuda. Gerçi ben WCI'deki vsleri de beğenmemiştim. Nerede Luffy vs Lucci. Ah ah...
Luffy vs Kata >>>>> Luffy vs LucciYalnız Wano'da güzel dövüş olmadı ya şu zamana kadar. İlgi çekici gitti ama zayıftı bu konuda. Gerçi ben WCI'deki vsleri de beğenmemiştim. Nerede Luffy vs Lucci. Ah ah...
WCI'yi katıp söyledim onu zaten?Luffy vs Lucci arc sonunda olan bir karşılaşma. Hiçbir arc'ın son aşamasına kadar doğru düzgün bir vs olmuyor zaten. Wano aksiyon konusunda bulunduğu aşama itibarıyla diğer arc'lardan daha doluydu bana göre. Arc sonuna kadar yine olaylar karman çorman bir hal alır, sonunda adamkıllı dövüşler görürüz illa ki.
Hiç hoşuma gitmemişti benim. Meh.Luffy vs Kata >>>>> Luffy vs Lucci
Beyenmeyen Fair tail okusun.çç...çç...çç...çç...WCI'yi katıp söyledim onu zaten?
Hiç hoşuma gitmemişti benim. Meh.
Bu serideki açık ara en iyi 1v1 895.sayıdaki Snakeman-Kata dövüşü bence.Yalnız Wano'da güzel dövüş olmadı ya şu zamana kadar. İlgi çekici gitti ama zayıftı bu konuda. Gerçi ben WCI'deki vsleri de beğenmemiştim. Nerede Luffy vs Lucci. Ah ah...
Şonen tarihindeki diyelim biz ona.Bu serideki açık ara en iyi 1v1 895.sayıdaki Snakeman-Kata dövüşü bence.
Yok daha neler? Birinci vs Madara’nın olduğu şonen tarihinde Kata vs Luffy anca amatör eğlendirir. Çipetpet.Şonen tarihindeki diyelim biz ona.
HöhŞonen tarihindeki diyelim biz ona.
Dragon Ball seven birinin evren patlatmalı şeyleri beğenmesi şaşırtmadı :d Kata vs Luffy'deki derinlik, detaylar, akıcılık, serinin o ana kadarki güç dengesi yatırımını yüzde yüz kullanması var mı o vs'de? Çeyreği yok çeyreği, ağaç üretsin 1. anca çocuk eğlendirir.Yok daha neler? Birinci vs Madara’nın olduğu şonen tarihinde Kata vs Luffy anca amatör eğlendirir. Çipetpet.
Yup.
“Akıcılık, detay” deyip Dragon Ball’a sallamak da gördüğüm en amatörce cevap. Günümüzün animeleri bile teknik olarak o seviyeye yaklaşamazken.. Haterlığınla iyi eğlendim doğrusuDragon Ball seven birinin evren patlatmalı şeyleri beğenmesi şaşırtmadı :d Kata vs Luffy'deki derinlik, detaylar, akıcılık, serinin o ana kadarki güç dengesi yatırımını yüzde yüz kullanması var mı o vs'de? Çeyreği yok çeyreği, ağaç üretsin 1. anca çocuk eğlendirir.
Yup.