Smoker 7 Kas 2020 #1,111 SugmaDig dedi ki: bu konu böyle romance dawna kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Henüz karar vermedim, şimdilik sadece Wano için düşünüyorum.
SugmaDig dedi ki: bu konu böyle romance dawna kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Henüz karar vermedim, şimdilik sadece Wano için düşünüyorum.
Lucky Luke 8 Kas 2020 #1,116 Dracule dedi ki: Hiyori'ye oy veren kim ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki ben
Smoker 8 Kas 2020 #1,117 954. bölümün anketi sonuçlandı. 10 oy alan Trafalgar D. Water Law birinci, 5 oy alan Roronoa Zoro ikinci ve 4 oy alan Monkey D. Luffy üçüncü oldu. Bugün 953. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 953 :: Tortuga Çeviri Online Okuma
954. bölümün anketi sonuçlandı. 10 oy alan Trafalgar D. Water Law birinci, 5 oy alan Roronoa Zoro ikinci ve 4 oy alan Monkey D. Luffy üçüncü oldu. Bugün 953. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 953 :: Tortuga Çeviri Online Okuma
Amaterasu 8 Kas 2020 #1,118 Yeni bi anket olduğnu fark etmeden zoro'ya oy verdim neyse yapcak bişey yok. ?
madLove 8 Kas 2020 #1,119 bölüm yıldızı kawamatsu enayisi zoro ulen zoro sen bu tufaya düşecek adammıydın.