Üye silindi 5781
Hiç böyle direkt kılıcına seslendiği görülmüş müydü?Kılıç sayısını söylüyor tekniklerde Zoro genelde. Ittoryu Iai Shishi Sonson falan.
Zoro pek ilgi alanım değil de ondan soruyorum
Hiç böyle direkt kılıcına seslendiği görülmüş müydü?Kılıç sayısını söylüyor tekniklerde Zoro genelde. Ittoryu Iai Shishi Sonson falan.
Beş denizin yiğitleripoz keseceğini taş toprak kessin. jinbei naptın kuzum diye düşünüyor, olmayacak bir plot da görürdü jinbei napmış yonko mekanında :d
Tam watan haini bu.......Wano da 3 5 metrekare toprak kalmış, onda bile gözü var marimonun.
Kılıç adı dediğibni hatırlamıyorum.Hiç böyle direkt kılıcına seslendiği görülmüş müydü?
Zoro pek ilgi alanım değil de ondan soruyorum
Ölmezsen bile ölme Jinbei! Pentiler ıslandı.poz keseceğini taş toprak kessin. jinbei naptın kuzum diye düşünüyor, olmayacak bir plot da görürdü jinbei napmış yonko mekanında :d
Enma'yı o an kontrol edemediği için olmuştur. Enma Sanji'den gıcık kapmış bile olabilir.O değil de Luffy her saldırı yaptığında gomu gomu no diyor , Zoro Enma ile saldırı yaparken Enmalı bir şeyler mi diyecek acaba.Burda niye enmanın ismini anmış anlamadım.
Keşke tipi de bir şeye benzeseydi. :/ANANIZI BACINIZI SAKLAYIN! KARINIZI KIZINIZI GÖTÜRÜN! ASLDFLSFNSŞFKF
nesi var reyiz :S herif chaden, bi üstü zaten yunan tanrısı oluyor.Keşke tipi de bir şeye benzeseydi. :/
Valla oden'e tapanın, zoro'yu susuz götürmesi gerekir ama hiyori dışında adam a bakan yoktu. Onun da niye baktığı belli zaten. :/nesi var reyiz :S herif chaden, bi üstü zaten yunan tanrısı oluyor.
yine mangayı okumayan biri... ama artık üzülmüyorumValla oden'e tapanın, zoro'yu susuz götürmesi gerekir ama hiyori dışında adam a bakan yoktu. Onun da niye baktığı belli zaten. :/