Toki de etkili oldu ama. Hain sıfatını en çok o hak ediyor.Uğradılar ama ne yazık ki ? Oden ezbere biliyor olsaydı da uğramasalardı belki böyle bir hale düşmeyebilirdi.
Toki de etkili oldu ama. Hain sıfatını en çok o hak ediyor.Uğradılar ama ne yazık ki ? Oden ezbere biliyor olsaydı da uğramasalardı belki böyle bir hale düşmeyebilirdi.
Senin bir suçu Odenden alıp büsbütün Tokiye yüklemeye meylin var Sonra hanımcı diye sempatik mi göstereceksin nedir?Toki de etkili oldu ama. Hain sıfatını en çok o hak ediyor.
Oden de kabahatli, ama adam iki seçenek arasında kalmış. Dünya tarihinin aslını öğrenmek ve ülkesini kurtarmak. İlki için bir şansı daha olmayabilirdi. Belki "Wano bir yere kaçmıyor, gelince hallederiz" diye düşünmüştür.Senin bir suçu Odenden alıp büsbütün Tokiye yüklemeye meylin var Sonra hanımcı diye sempatik mi göstereceksin nedir?
Velet Marcoya benim oyum şimdidenBir önceki bölümü merakla bekliyorum. Beyazbıyık ile Roger'ın karşılaşması. Oylama başa baş gidecektir.
Tersten gitmek çok tuhaf oldu. Eğer talep olursa Tüm Kek Arkı'nı da yapacağım. O zaman ark başından sonuna doğru gideriz.Bir önceki bölümü merakla bekliyorum. Beyazbıyık ile Roger'ın karşılaşması. Oylama başa baş gidecektir.
Valla velet Marco değil de velet Teach'e oy verebilirim. Marco'nun bir şey yaptığı yok hatta git adayı kontrol et deyince geri adım atıyor.Velet Marcoya benim oyum şimdiden
Olsun çok tatlıydıValla velet Marco değil de velet Teach'e oy verebilirim. Marco'nun bir şey yaptığı yok hatta git adayı kontrol et deyince geri adım atıyor.