Montana 5 Haz 2021 #2,553 Kenshiro dedi ki: Sanji'ye oy atmayan 15 kişi banlansın. Genişletmek için tıkla ... İlk defa doğru bir ban talebinde bulundun.
Kenshiro dedi ki: Sanji'ye oy atmayan 15 kişi banlansın. Genişletmek için tıkla ... İlk defa doğru bir ban talebinde bulundun.
ufo44 5 Haz 2021 #2,555 Momo; milletin dovusme arzusu bittigi anda yaptığı o konuşma ile savaşın durumunu kendi lehlerine tekrar çevirdi. Sanji nin de etkisi vardi ama daha kısıtlı bir etkiydi. Momo nun etkisi daha fazladir.
Momo; milletin dovusme arzusu bittigi anda yaptığı o konuşma ile savaşın durumunu kendi lehlerine tekrar çevirdi. Sanji nin de etkisi vardi ama daha kısıtlı bir etkiydi. Momo nun etkisi daha fazladir.
Kenshiro 5 Haz 2021 #2,556 Borsalino dedi ki: Asıl Yamato'ya verenler banlanmalı ne yaptı da oy aldı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Meme.
Borsalino dedi ki: Asıl Yamato'ya verenler banlanmalı ne yaptı da oy aldı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Meme.
Kappamatsu 5 Haz 2021 #2,557 Vallahi Sanji lobisini diriltip Kılıç lobisini alaşağı edeceğiz! Billahi de edeceğiz tillahi de edeceğiz!
Vallahi Sanji lobisini diriltip Kılıç lobisini alaşağı edeceğiz! Billahi de edeceğiz tillahi de edeceğiz!
Teach 5 Haz 2021 #2,558 Sanji'yi 1. yapmak istemeyen kişiler başkalarına oy vermiş... Pis zetöcüler...
Gutts 5 Haz 2021 #2,560 Densetsu no Samurai dedi ki: Benim için Kinemon'dur. Genişletmek için tıkla ... Tüm bölümde tek karakter Sanji olsa. Başka hiçbir karakter gösterilmese Herhalde bölüm yıldızı olarak göklerde uçan kuşu seçersin ???
Densetsu no Samurai dedi ki: Benim için Kinemon'dur. Genişletmek için tıkla ... Tüm bölümde tek karakter Sanji olsa. Başka hiçbir karakter gösterilmese Herhalde bölüm yıldızı olarak göklerde uçan kuşu seçersin ???