Yonko gördüğü için mi oy atıcan ?Bence onun yerine gördüğü yonkouya atbirkaç sene önce Zoro bi o yonkoya çat bi bu yonkoya çat yapacak dense inanmazdım, adam bunu yapmış bölümde. Daha ne, yonko göremez diyorduk
Bence hala inanma, çünkü öyle bir şey yok.birkaç sene önce Zoro bi o yonkoya çat bi bu yonkoya çat yapacak dense inanmazdım
Birinden ufak tefecik kan aldı sanki :d Kaptanını korudu diğerine saldırırken, yeni teknik çıkarmış, yeterli benim için. Kaido yine Odeni anımsadı, boş çarYonko gördüğü için mi oy atıcan ?Bence onun yerine gördüğü yonkouya at
Diğer konuda açık da bunda değil. Diğer konudaki oylardan bir fikir oluşuyor aşağı yukarı : ))Niye oy atanları göremiyoruz? Bence onun açılması gerek. Ben şahsen meraktan bakıyordum kimin kime oy attığına
Öyle bir şey oldu ya zaten 1 panel gözüktü birinci oldu adam bi bölümde hahahahahaRoronoa Zoro fularını koysa birinci olacak yakında
Ben Sanji'yle başa baş gitmelerini bekliyordumÖyle bir şey oldu ya zaten 1 panel gözüktü birinci oldu adam bi bölümde hahahahaha