Bir gün mü geçmiş bir sayı aradan sonra hatırlamıyorum pek.Alla alla. Sonraki sayıda kalkıp hiçbir şey olmamış gibi bilmem kaç tane taş taşıyan da luffy değil sanki.
Bir gün mü geçmiş bir sayı aradan sonra hatırlamıyorum pek.Alla alla. Sonraki sayıda kalkıp hiçbir şey olmamış gibi bilmem kaç tane taş taşıyan da luffy değil sanki.
Sanji ilk uce girebilirmi?İlk on yıldız karakter büyük ölçüde belli oldu.
Girer büyük ihtimalle.Sanji ilk uce girebilirmi?
Oha iyi yakalamışsın.Luffy'e verdim yaptığı şey epik sayılabilirdi daha ötesi olsa.Yalnız birşey farkettim. @Alpamis
Luffy hala nefes alıyor diyorlar.Kaido da bu çok normal diyor.
Yani adama öldürmek için vurmamış.? Luffy fanları o konuda hayale kapılmasın.
Yaşaması normal çünkü kaido da tek vuruşta ölecek biri olmadığının farkında. He sarhoş olmasına rağmen derin matematiksel hesaplar yapıp luffy'i bayıltacak şekilde vurdu gibi bir şey diyorsan garip. :/Luffy'e verdim yaptığı şey epik sayılabilirdi daha ötesi olsa.Yalnız birşey farkettim. @Alpamis
Kaido reis kendini kıstıLuffy'e verdim yaptığı şey epik sayılabilirdi daha ötesi olsa.Yalnız birşey farkettim. @Alpamis
Ordusuna katmak için milleti öldürmeden etkisiz hale getiriyor işte. Kurbanları da hapise yolluyor irade kırmak için.Yaşaması normal çünkü kaido da tek vuruşta ölecek biri olmadığının farkında. He sarhoş olmasına rağmen derin matematiksel hesaplar yapıp luffy'i bayıltacak şekilde vurdu gibi bir şey diyorsan garip. :/