Silinmiş Üye 26 Eyl 2020 #122 Kinemon reise oy bastim insallah sadece tek bu bolum ile kalmaz aksiyonu. Devami gelir diye umut ediyorum.
Kinemon reise oy bastim insallah sadece tek bu bolum ile kalmaz aksiyonu. Devami gelir diye umut ediyorum.
Tommy Vercetti 26 Eyl 2020 #123 Kinemon demeyen kendi bilir tabii ki ama yanlış ve ayıp... hak yemeyin lütfen...! sjsjjs
Monkey D. Garp 26 Eyl 2020 #124 Kin'emon reis düşmanlarının kanında abdest alıyor. Bölümde ki diğer karakterler oy almak için reisten icazet almalılar.
Kin'emon reis düşmanlarının kanında abdest alıyor. Bölümde ki diğer karakterler oy almak için reisten icazet almalılar.
-Shanks- 26 Eyl 2020 #125 Sulong formunda bir çok minkin aklını alıp üstüne o kadar zamandır en güçlü iki minke sulong formunda hemen teslim olmayan Jacke bastım oyumu
Sulong formunda bir çok minkin aklını alıp üstüne o kadar zamandır en güçlü iki minke sulong formunda hemen teslim olmayan Jacke bastım oyumu
Aiden 26 Eyl 2020 #126 Smoker dedi ki: 991. bölümün oylaması açılmıştır. Üç gün boyunca oy verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Wano arcin bütün bölümlerini günlük olarak oylasak güzel olabilirdi. 80 gün falan alır max.
Smoker dedi ki: 991. bölümün oylaması açılmıştır. Üç gün boyunca oy verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Wano arcin bütün bölümlerini günlük olarak oylasak güzel olabilirdi. 80 gün falan alır max.
BattalGazi 26 Eyl 2020 #129 Usoppa vermiştim ama şimdi düşününce Kinnemon baya bi çoştu, gene Usopp güldürdü beni.
Brönzel Lem 26 Eyl 2020 #130 Oda bu bölümün yıldızını Kinemon gibi göstermek istemiş olabilir ama panel aralarını okumayı iyi becerebiliyorsanız asıl yıldızın Jack olduğunu anlardınız. Gizli İçerik
Oda bu bölümün yıldızını Kinemon gibi göstermek istemiş olabilir ama panel aralarını okumayı iyi becerebiliyorsanız asıl yıldızın Jack olduğunu anlardınız. Gizli İçerik