Çok üzücü...Nami korkak biri olmasına rağmen ve orada çok fena korkmasına rağmen Luffy KK olacak diyor... Luffy ile Nami bir mi reyiz şimdi...? :d
Çok üzücü...Nami korkak biri olmasına rağmen ve orada çok fena korkmasına rağmen Luffy KK olacak diyor... Luffy ile Nami bir mi reyiz şimdi...? :d
O zaman "Senin kıçını tekmeleyeceğim" demeyeceksin... yani ne olursa olsun o senin düşmanın... ne demek yapma jsjsjsLuffy aslında kendi için endişelenmiyor Hyogoro'yu da katıyor işin içine sadece kendisi olsa hallederdi bi şekilde .
Bence de çok üzücü bir sahneydi Chris'ciğim... jsjsjÇok üzücü...
Seni 949. Sayıyı okumaya davet ediyorum bushido...O zaman "Senin kıçını tekmeleyeceğim" demeyeceksin... yani ne olursa olsun o senin düşmanın... ne demek yapma jsjsjs
Bence de çok üzücü bir sahneydi Chris'ciğim... jsjsj
Rogera oy verememek üzüyor mu seni? İstisnasız her bölüm veriyordunLuffy ölümden korkmaz. Onaylı.
Adam ölüme gülüyor la ne korkması.Luffy ölümden korkmaz. Onaylı.
Veliahtı Luffy'i zirveye koyacağız elhamdüllillah.Rogera oy verememek üzüyor mu seni? İstisnasız her bölüm veriyordun
Eskiden daha aklı başında yorumlar yapardın şimdi random atan küçük çocuklara dönmüş bir izlenim veriyorsun.O zaman "Senin kıçını tekmeleyeceğim" demeyeceksin... yani ne olursa olsun o senin düşmanın... ne demek yapma jsjsjs
Bence de çok üzücü bir sahneydi Chris'ciğim... jsjsj
Ben mangaya bakarım ksksksAdam ölüme gülüyor la ne korkması.
Al işte... yav acaba ben farklı bir dil de mi yazıyorum bu foruma...? Zaten o aklı başında yorumları attığım zaman çok random kullanmıyorum... şu an sırf şaka ile karışık yazdığım halde şu lafı demen doğru mu şimdi? Bak bunda random olmayacak mesela...Eskiden daha aklı başında yorumlar yapardın şimdi random atan küçük çocuklara dönmüş bir izlenim veriyorsun.
Attığım da manga. 949. Sayı da manga. Adam acı çekeceğini bile bile tedavisi olmayan virüse kafa atıyor. Hani luffy e aptal de, yöneticilik vasfı yok falan de de korkak olmuyor. :/Ben mangaya bakarım ksksks
Al işte... yav acaba ben farklı bir dil de mi yazıyorum bu foruma...? Zaten o aklı başında yorumları attığım zaman çok random kullanmıyorum... şu an sırf şaka ile karışık yazdığım halde şu lafı demen doğru mu şimdi? Bak bunda random olmayacak mesela...