William cutting 10 Kas 2020 #1,152 Haksız oy alıyorcular nerede? :/ Bu bölüm Kaido hakediyor. King de fena değildi.
Smoker 11 Kas 2020 #1,154 951. bölümün anketi sonuçlandı. 12 oy alan Sanji birinci, 7 oy alan Charlotte Linlin ikinci ve 3 oy alan Kaido üçüncü oldu. Bugün 950. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. Adult content notice
951. bölümün anketi sonuçlandı. 12 oy alan Sanji birinci, 7 oy alan Charlotte Linlin ikinci ve 3 oy alan Kaido üçüncü oldu. Bugün 950. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. Adult content notice
Monkey D. Luffy 11 Kas 2020 #1,157 twei dedi ki: zoro aksiyonu var on yüzden zoro Genişletmek için tıkla ... Bölümde Zoro var o yüzden Zoro. Oyumu Kid'e verdim.
twei dedi ki: zoro aksiyonu var on yüzden zoro Genişletmek için tıkla ... Bölümde Zoro var o yüzden Zoro. Oyumu Kid'e verdim.
Kenshiro 11 Kas 2020 #1,158 Monkey D. Luffy dedi ki: Bölümde Zoro var o yüzden Zoro. Oyumu Kid'e verdim. Genişletmek için tıkla ... Helal sana küçük İbrahim.
Monkey D. Luffy dedi ki: Bölümde Zoro var o yüzden Zoro. Oyumu Kid'e verdim. Genişletmek için tıkla ... Helal sana küçük İbrahim.
Erwin Smith 11 Kas 2020 #1,159 Prensesi koruyan ve intikam yeminleri eden Zoro'ya da vermeyeceksek kimse vereceğiz oyumuzu? Ayrıca, bugün Zoro'nun doğum günü.
Prensesi koruyan ve intikam yeminleri eden Zoro'ya da vermeyeceksek kimse vereceğiz oyumuzu? Ayrıca, bugün Zoro'nun doğum günü.