Tipi de hiç kadın tipi değil aslında:Hiç kadın saçına benzemiyor bence.Böyle dalgalı samuray saçı mı desem biraz garip.Ama olabilir tabii belli olmaz.
Gerçi insanları tipine göre yargılamamak lazım

Tipi de hiç kadın tipi değil aslında:Hiç kadın saçına benzemiyor bence.Böyle dalgalı samuray saçı mı desem biraz garip.Ama olabilir tabii belli olmaz.
Kaidonun ölümü + yeni amiral + yeni yonkou luffy
Bana uyar seri ile aynı yaşta gidiyoruz nerdeyse![]()
Ondan bir arc sonrada one piece bulsun dünyaya savaş açsın
Yok hocam bence böyle olmaz mihawk çok tarafsız bi kişilik bence shogunla işi olacağını da zannetmiyorum ama dediğin güzel bişi eğer olursa da çok keyif alarak izlerizMuhtemelen Mihawk da gelecek Wano'ya Shogun un yanında olabilir savaşta çünkü En iyi kılıç ustası olma yolunda en güzel yol Wano da yapılacak bir savaşta olur. Kılıç ustalarıyla dolu bir ülkede Mihawk i yenip dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak Zoroya yakışacak bir senaryo olur gibi.
Tahminlerime göre, One Piece bulma olayı Wano Arc bittikten 2 Arc sonra gerçekleşir.
Lakin şöyle birşey var, Zoro eğitim aldıktan sonra dişine göre bir rakip bulamadı yani kendisini bir üst seviyeye taşıyamadı. Hal böyleyken ha Mihawk'ı eğitim alırken yenmiş olsun ha eğitimden sonra yenmiş olsun bir değişiklik yok benim için.
Bu sebeple belki de Mihawkla orada savaşmayabilir. Çünkü zorlanmadı hiç.