Zamanında üst üste shichibukai leri deviren ekip, üzerine 2 yıl deneyim ve sayıları binlerce müttefik elde etmişken neden bunu düşünüyorsun? Big mom'un yada kaidonun yenilmesi tahttan indirileceği yada asla bir daha yonkou olarak anılmayacağı anlamına gelmez. Kaldı ki kaido defalarca yakalanmış birisi ona rağmen hala yonkou!Ödüller çok uçuk olmuş.Seri sonlarında anca öyle ödüller olur.
Apoo büyük ihtimalle ihanet edecek hatta %98 diye oran da vereyim.
BM bu arc düşerse bir dahaki arc Kaido düşmez bence.Üst üste 2 arc yonkou düşmesi Oda'nın stili değil.
Dostum yonkou olunca art arda inmesi abes geliyor bilmiyorum.Dikkat edersen şikilerde hiç ardı ardına gitmedi araya hep başka düşmanlar girdi.Zamanında üst üste shichibukai leri deviren ekip, üzerine 2 yıl deneyim ve sayıları binlerce müttefik elde etmişken neden bunu düşünüyorsun? Big mom'un yada kaidonun yenilmesi tahttan indirileceği yada asla bir daha yonkou olarak anılmayacağı anlamına gelmez. Kaldı ki kaido defalarca yakalanmış birisi ona rağmen hala yonkou!
Yeni amiraller denizci alımı ile gelmiş kişiler yani eski denizcilerden degil ve bence kadında değil. Ayrıca sen söyleyince fark ettim harbiden bir kişi eksik acaba o kadına ne oldu?Yeni amiral kadın olursa Tsuru'nun ekipten olacağını düşünüyorum. Doflamingo'nun flashbackinde olup da güncel zamanda Dressrosa'ya geldiklerinde olmayan bir kadın vardı sanırım.
Neden Elbaf??Kaido ile olan savaş Elbaf'ta olucak bence. Wano da Shogun'u indirirler.