Ben en azından bir argüman sunuyorum. Sen sadece imkan dahilinde değil falan diyorsun. Neden imkan dahilinde değil söylesene.İmkan dahilinde değil.
Ben en azından bir argüman sunuyorum. Sen sadece imkan dahilinde değil falan diyorsun. Neden imkan dahilinde değil söylesene.İmkan dahilinde değil.
Nerde görülmüş dostum öyle bir ödül artışı ? Ek olarak şu an o rakamlara çıkan Luffy arc sonu 8-10 milyarı bulur. Yendiği rakibin üstüne çıkar muhabbeti yonkouda işlemez.Ben en azından bir argüman sunuyorum. Sen sadece imkan dahilinde değil falan diyorsun. Neden imkan dahilinde değil söylesene.
Kaido'dan yüksek olur olmasına ama 5i geçemez. 5 üstü Kk seviyesini temsil ediyor gibi bir şey. Gelecekte arca 5i geçer.Luffy en az 5milyar. Kaidoyu yeneceği için onun ödülünü geçecektir.
İyide Kaido'yu yeniyorsa ondan daha tehlikeli demektir. Joyboy muhabbeti ilede en az 5milyar ödülü olur diye düşünüyorum.Nerde görülmüş dostum öyle bir ödül artışı ? Ek olarak şu an o rakamlara çıkan Luffy arc sonu 8-10 milyarı bulur. Yendiği rakibin üstüne çıkar muhabbeti yonkouda işlemez.
Ödül kişinin tehlike seviyesini simgeliyor. Eğer hükümet Luffy'nin Joyboy olduğunu anlarsa Roger ve Beyazsakaldan daha fazla tehlike arz eder.Kaido'dan yüksek olur olmasına ama 5i geçemez. 5 üstü Kk seviyesini temsil ediyor gibi bir şey. Gelecekte arca 5i geçer.
Bb o kadar şey yapıyor tam bir korsan Wb'yi öldürdü ve yonko ona rağmen onun ödülünü de gördük. Luffy'nin 2.5 buçuk filan olur ödülü. En fazla 3 bence.Ben en azından bir argüman sunuyorum. Sen sadece imkan dahilinde değil falan diyorsun. Neden imkan dahilinde değil söylesene.
Kaido indirmek az buz olay değil, en büyük ödüllü Yonko o şuan. 3 milyarı geçer bence.Bb o kadar şey yapıyor tam bir korsan Wb'yi öldürdü ve yonko ona rağmen onun ödülünü de gördük. Luffy'nin 2.5 buçuk filan olur ödülü. En fazla 3 bence.
Kanka şaka mı yapıyorsun? Ödül tehlike seviyesini simgeliyor. Neredeyse ölü olan Beyazsakalı tabanca ile öldüren adamlar hükümet için ne kadar arz eder? Teach zaten Marco'ları yendikten sonra yonko olmuştu, Beyazsakalı öldürdükten sonra değil.Bb o kadar şey yapıyor tam bir korsan Wb'yi öldürdü ve yonko ona rağmen onun ödülünü de gördük. Luffy'nin 2.5 buçuk filan olur ödülü. En fazla 3 bence.
Bir sürü müttefiki var. En büyük pay Luffy'e kalacak tabi gene ama tek değil. Dediğim gibi 2.5-3 arası olur bence.Kaido indirmek az buz olay değil, en büyük ödüllü Yonko o şuan. 3 milyarı geçer bence.