2 Yonkou ile savaşıyorlar evet ama Big Mom’ın çoğu adamının olmaması(Sonradan gelir mi bilmiyorum), Oden’ın 9 kını, Samurayları, Minkleri ve en kötü nesilden yardım aldıklarını da hesaba katarsak ödüllerinin bu kadar fazla artacağını düşünmüyorum. Daha birçok olay gerçekleşecek, daha ortaya Shanks, Dragon çıkmadı. Kaldı ki en büyük iki ödülü de hesaba katarsak Nevgate: 5milyar, Roger: 5,5milyar; bu rakamlara erken yaklaşılması iyi olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple rakamların uçurmadım.
Burada asında serinin kaç bölümde biteceği önemli. Bana kalsa, hikaye de çok fazla eksik olduğundan 1800 bölüm civarı sürer gibime geliyor. Eğer 1200 civarında bitirmeyi planlıyorlarsa ödüller sizin yazdığınız gibi fazla olabilir hatta adaya Shanks bile gelebilir.
Burada asında serinin kaç bölümde biteceği önemli. Bana kalsa, hikaye de çok fazla eksik olduğundan 1800 bölüm civarı sürer gibime geliyor. Eğer 1200 civarında bitirmeyi planlıyorlarsa ödüller sizin yazdığınız gibi fazla olabilir hatta adaya Shanks bile gelebilir.