Jozu'nun saldırı gücü de iyi, Belli olmaz. Onun dışında evet Sanji üstündürAnladım. Yukarıda arkadaş sol kol seviyesine gelmiştir dediği için yazdım onu. Jozu'nun sıkıntı yanı savunması. Onun dışında Sanji her alanda üstündür.
Jozu'nun saldırı gücü de iyi, Belli olmaz. Onun dışında evet Sanji üstündürAnladım. Yukarıda arkadaş sol kol seviyesine gelmiştir dediği için yazdım onu. Jozu'nun sıkıntı yanı savunması. Onun dışında Sanji her alanda üstündür.
Gün boyu savaşmanın ve gen uyanışının etkisiyle bayılması normaldir. Uyanış açmış haliyle sıfırdan savaşırsa tüm sol kolları patates eder. Jozu meyve yüzünden zorlayabilir.işte o yüzden dedim ya en güçsüz sağ kol ya da en güçlü sol kol. Mesela Sanji, Jozu'yu garanti alır mı ? Dövüş sonu bayılmasa rahatlıkla koyardım Sağ Kol ligine
Sanji'nin dövüş sonu bayılmasını unutmuşum. Bence o bayılma fiziksel bir sorundan dolayı değildi. Feitan açıklamış durumu zaten.Jozu'nun saldırı gücü de iyi, Belli olmaz. Onun dışında evet Sanji üstündür
İyi de zaten vücudu kendini yeniliyor şu an. Black Maria'nın 2 3 kere muştayla vurmasından etkileneceğini sanmıyorum.Sanji'nin dövüş sonu bayılmasını unutmuşum. Bence o bayılma fiziksel bir sorundan dolayı değildi. Feitan açıklamış durumu zaten.
Sanji'nin dövüş sonu bayılmasını unutmuşum. Bence o bayılma fiziksel bir sorundan dolayı değildi. Feitan açıklamış durumu zaten.
Ya Wanoda herkes gün boyu savaş verdi. Tekrar dövüştüğünde bayılmayacaksa sıkıntı yok.. ama belirsiz bir durum.Gün boyu savaşmanın ve gen uyanışının etkisiyle bayılması normaldir. Uyanış açmış haliyle sıfırdan savaşırsa tüm sol kolları patates eder. Jozu meyve yüzünden zorlayabilir.
King ile Queen arasında fark var ama işte. Sanji henüz o seviyenin adamı değil bana göre.Queen'e mid diff atıyor. King savunmasını düşürmedikçe Sanji'ye vuramaz. Düşürdüğünde de Sanji vurur. Görünmezlikte var üstüne üstlük.
Tekrar dövüşürse bayılmaz diye düşünüyorum. Bayılacaksa da aldığı ağır hasarlar yüzünden bayılır. Uyanıştan sonra bildiğin hasar almadan kazandı.Ya Wanoda herkes gün boyu savaş verdi. Tekrar dövüştüğünde bayılmayacaksa sıkıntı yok.. ama belirsiz bir durum.
Ben sıralama yapsam
King > Sanji > Jozu şeklinde dizerim. Kingi sağ kolların en altına Jozu'yu sol kolların en üstüne Sanji'yi de aralarına koyarım. Sağ Kol, Sol Kol nereye koyulduğu benim için farketmiyor.
İşte dediğim gibi. Fiziksel bir sorundan ziyade psikolojik olarak bayılmıştır bence. Yoksa bayılması akıl karı değil. Dediğin gibi kendini yeniliyor zaten.İyi de zaten vücudu kendini yeniliyor şu an. Black Maria'nın 2 3 kere muştayla vurmasından etkileneceğini sanmıyorum.
Aynen, belirsiz durum. Kesin bu yüzden bayıldı diyemeyiz. Bana göre yeniden dövüşse bayılmaz.Ya Wanoda herkes gün boyu savaş verdi. Tekrar dövüştüğünde bayılmayacaksa sıkıntı yok.. ama belirsiz bir durum.
Gücünün tamamını bir saldırıya bastıktan sonra bir süre bayılması normal. Yorgunlukla beraber bayıldı işte iyileşememiştir bir süre. Psikolojik sorunu kalmamıştı dövüşün sonunda.İşte dediğim gibi. Fiziksel bir sorundan ziyade psikolojik olarak bayılmıştır bence. Yoksa bayılması akıl karı değil. Dediğin gibi kendini yeniliyor zaten.
Tekrar dövüşürse bayılmaz diye düşünüyorum. Bayılacaksa da aldığı ağır hasarlar yüzünden bayılır. Uyanıştan sonra bildiğin hasar almadan kazandı.
İşte bencede Queen'in saldırıları yüzünden bayıldı ama kesinlik olmadığından kişiden kişiye değişir yorumlamasıAynen, belirsiz durum. Kesin bu yüzden bayıldı diyemeyiz. Bana göre yeniden dövüşse bayılmaz.