Keşke keşke...inşallah.Arkadaşlar luffy kaidoya tek yenecek öbürleri piyon
Keşke keşke...inşallah.Arkadaşlar luffy kaidoya tek yenecek öbürleri piyon
Senin hatan nerede biliyor musun? Verdiğin değerlere göre değerlendirirsek değil 5 Luffy 55 Luffy bile ezilir gider. Sayılar değil, güç önemlidir Kaido karşısında. Kaido 90 ise Luffy 45'tir diyorsun mesela. Yalnız sıkıntı şu ki; iki tane 45'lik Luffy'dense bir tane 60'lık Luffy'nin şansı çok daha fazla olur. Toplama çıkarma yaparak hesap yapamazsın/yapamazsınız, böyle bir şey değil bu. :/Sayılarla verilen değerlerde Luffy yanına sadece Zoro alsa ezici bir üstünlük kurarmış gibi oluyor yalnız... Gerçekte bu paketin yanına 1 Kid 1 Law ve 1 Killer da veriliyo...
Anladım reisama bu Luffynin şuan bize gösterdiği kadarıyla yarım Kaido etmeyeceği gerçeğini değiştirmiyoSenin hatan nerede biliyor musun? Verdiğin değerlere göre değerlendirirsek değil 5 Luffy 55 Luffy bile ezilir gider. Sayılar değil, güç önemlidir Kaido karşısında. Kaido 90 ise Luffy 45'tir diyorsun mesela. Yalnız sıkıntı şu ki; iki tane 45'lik Luffy'dense bir tane 60'lık Luffy'nin şansı çok daha fazla olur. Toplama çıkarma yaparak hesap yapamazsın/yapamazsınız, böyle bir şey değil bu. :/
Umarım anlatabilmişimdir. :S
Inu ile Neko listede çok aşağıdalar Sulong formları en az Queen, Smoothie seviyesi vardır.en üst seviye => Kaido - Bigmom
bir alt seviye => boş küme
bir alt seviye => king, marco, luffy
bir alt seviye => queen, smoothie, kid
bir alt seviye => jack, law, zoro, sanji, jinbei, drake, yamato
bir alt seviye => hawkins, apoo, killer, maria, who's who, perospero
bir alt seviye => inu, neko, franky, kınların güçlüleri, sasaki
bir alt seviye => robin, brook, kınların güçsüzleri, page one, ulti
bir alt seviye => nami, usopp, chopper
dövüşler başlamadan önce bu şekildedir, dövüşler sonrası sıralama değişir.
normal hallerini aldım. sulong versiyonları ile bir-iki seviye yukarı çıkarlar dediğin gibi. ama sulong'a istedikleri zaman giremedikleri için saymıyorum onları.Inu ile Neko listede çok aşağıdalar Sulong formları en az Queen, Smoothie seviyesi vardır.