Ah bu Zoro ve Doflamingo fanlarındaki Law nefreti yok mu? Herk ikisinin de fanı olan hiç çekilmiyor.Law'ı Jack'in üstüne mi koy
Ah bu Zoro ve Doflamingo fanlarındaki Law nefreti yok mu? Herk ikisinin de fanı olan hiç çekilmiyor.Law'ı Jack'in üstüne mi koy
79 nasıl 80den üstte oluyor lanKyoshiro, Drake'in üst rütbesi ve Drake falan Efendi çeker ona anca.
Kid balonun teki, aşırı abartı, daha önce söylemiştim. Birde Luffy'den fazla yapacağım yani güldürdün
Law mı Jack'ten üstün? Hawkins ile uğraşsın dursun ( Tamam rehineler var elinde ama Law Dof'tan bir güzel ayar yiyen karakter, herkesi Vergo gibi keseceğini sanıyorsunuz, 1 milyar ödüllü adamdan bahsediyoruz burada, küçümseyip durmayın şu adamı. Vergo ve Smoker'a benzemiyor bu Kaido'nun yıkımcıları )
Edit : Bir tek Orochi konusunda haklı olabilirsin, şuanlık ezik bir izlenim verdi ama birazda tahminde bulundum onun hakkında, çok boş çıkmaması gerekli diye düşünüyorum.
Pardon King'ten diyecektim Kaido'nun yıkımcıları ve Luffy farklı bir ligde şuan gösterilenlere göre bu listede.79 nasıl 80den üstte oluyor lan
Zoro gibi Nova tekleyen, Dof gibi tüm adayla savaşan adamların güçlerine saygı duyacaksınızAh bu Zoro ve Doflamingo fanlarındaki Law nefreti yok mu? Herk ikisinin de fanı olan hiç çekilmiyor.
Yalancıyı banlamıyorlar, banlasalar böyle olmaz.Zoro gibi Nova tekleyen, Dof gibi tüm adayla savaşan adamların güçlerine saygı duyacaksınız
Abov alt tarafları hiç görmemiştim.Franky'yi Killer, Drake ve Hawkins'le denk çizmiş la. Bi de forum onay vermiş.
Terkedin konuyu.
Evet ve şimdilik 61 verdim, Page One ligi adam.Franky'yi Killer, Drake ve Hawkins'le denk çizmiş la. Bi de forum onay vermiş.
Terkedin konuyu.
Wano arc şuan ;
Kaido : 100
Luffy ( Şuanki hali) : 80
King : 78
Queen : 76
Jack : 73
Shutenmaru : 68
İnuarashi : 68
Nekomamushi : 68
Kawamatsu : 68
Denjiro : 68
Orochi : 67
Zoro ( Şuanki göstergesiyle) : 66
Kyoshiro : 66
Kid : 66
Sanji ( Şuanki göstergesiyle ) : 65
Law : 64
Drake : 63
Page One : 61
Franky ( Şuanki göstergesiyle) : 61
Hawkins : 60
Killer : 60
Tayfanın geri kalan üyeleri şuan için '' Dengesiz '' . Ne oldukları hiç belli değil, ama 55-60 puan arası bir yerde başlayacakları garanti.
Wano Arc sonu ise çok farklı bir tablo göreceğimizi düşünüyorum, tayfadan Luffy- Zoro- Sanji'yi şuanki göstergelerine göre değerlendirdim çünkü. Arc sonu ise tayfanın hepsi önplana çıkacaktır gene farklarını ortaya koyup.